Ουαλία - Κροατία: Ραντεβού για... Euro 2020!

Ουαλία – Κροατία: Ραντεβού για… Euro 2020!

Eναρξη: 21:45, 13/10/2019
Γήπεδο: Cardiff City Stadium (Cardiff)

Μεγάλο ραντεβού στο Κάρντιφ, η Ουαλία υποδέχεται την πρωτοπόρο Κροατία και θέλει να κάνει μεγάλο βήμα πρόκρισης στα τελικά του Euro 2020. 

Ολα για όλα η Ουαλία
Ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με τη Σλοβακία αναδείχθηκε η Ουαλία και παρέμεινε στο κόλπο της πρόκρισης. Αλλωστε, έχει επτά βαθμούς, στο -3 από τη 2η ομάδα, ενώ έχει κι ένα ματς λιγότερο. Τελικός το παιχνίδι με τους Κροάτες, αφού ενδεχόμενη νίκη θα τους φέρει πιο κοντά στον στόχο. Εξάλλου, ακολουθεί το ματς με το Αζερμπαϊτζάν εκτός έδρας, αλλά και την Ουγγαρία εντός έδρας. Αμφίβολος ο μέσος, Ράμσεϊ, επιστρέφει ο στόπερ, Γουίλιαμς. Μετρά 4 σερί εντός έδρας νίκες, είναι χωρίς ισοπαλία στο γήπεδό της για οκτώ ματς.

Για την κορυφή η Κροατία
Πολύ καλή εμφάνιση για την Κροατία και άνετη εντός έδρας νίκη 3-0 επί της Ουγγαρίας στο Σπλιτ. Παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου, διεύρυνε τη διαφορά της από τις υπόλοιπες ομάδες και είναι στο +3 από τη 2η Σλοβακία. Τον Νοέμβρη θα κλείσει τις υποχρεώσεις της στον όμιλο φιλοξενώντας τη Σλοβακία, ωστόσο μια νίκη απόψε της χαρίζει την πρόκριση στα τελικά του Euro. Tιμωρημένος ο χαφ της Ιντερ, Μπρόζοβιτς. Η Κροατία κέρδισε στον α’ γύρο 2-1, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια της τελευταίας δεκαετίας, ενώ η Ουαλία είχε αποσπάσει ισοπαλία το 2002.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στα Προκριματικά Euro 2020 με 200+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X