Κύπρος - Ρωσία: Για το γόητρο...

Κύπρος – Ρωσία: Για το γόητρο…

Εναρξη: 19:00, 13/10/19
Γήπεδο: Γ.Σ.Π.

Η Κύπρος υποδέχεται τη Ρωσία και θέλει να παραμείνει στο δρόμο των επιτυχίων, κάνοντας παράλληλα το μεγάλο βήμα για την κατάκτηση της 3ης θέσης. 

Για το γόητρο και την 3η θέση η Κύπρος!

Οι ελπίδες για τη δεύτερη θέση είναι μόνο θεωρητικές και ο ουσιαστικός στόχος είναι η τρίτη θέση. Η Κύπρος πέτυχε στο Καζακστάν μεγάλη νίκη με 2-1και πήρε προβάδισμα για τον στόχο να τερματίσει πίσω από Βέλγιο και Ρωσία. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια και πήραν το προβάδισμα με τον Ερλάνοβ στο 34’. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ελάχιστα, όμως μετά το 70’ ρίσκαραν περισσότερο και έφτασαν στην ισοφάριση στο 73’ με κεφαλιά του Σωτηρίου. Στο 84’ έφτασε στην ανατροπή και στη νίκη με τον Ιωάννου μετά από γύρισμα – ασίστ του Κωστή. Βέβαια, στα 13 τελευταία μετράει 2 νίκες, 9 ήττες και 2 ισοπαλίες. Μάλιστα στα 6 από αυτά δεν πέτυχε ούτε γκολ.

Αγγίζει το εισιτήριο για το Euro 2020 η Ρωσία
Η Ρωσία με τον Τσερτσέσοβ τα πάει περίφημα και ετοιμάζεται να παρουσιαστεί σε ακόμη μία μεγάλη διοργάνωση. Τους τελευταίους μήνες έχει βρει τον καλό της εαυτό, ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει, με την άμυνά της να είναι το μεγάλο της όπλο. Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Τζιούμπα και Γκολοβίν έφτασε στη μεγάλη νίκη με 4-0 επί της Σκωτίας. Κόντρα στην Κύπρο αν δεν ηττηθεί θα εξασφαλίσει και μαθηματικά μία από τις δύο πρώτες και μαζί, φυσικά, και την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης. Εκτός αποστολής έμειναν τα αδέρφια Μιραντσούκ, Ζόμπνιν, Σμόλοβ και Ζεμαλεντίνοβ. Οι δύο ομάδες έπαιξαν τρεις φορές συνολικά και οι Ρώσοι παραμένουν αήττητοι με δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στα Προκριματικά Euro 2020 με 200+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X