Ρωσία - Σκωτία: Μεγάλο ραντεβού στη Μόσχα!

Ρωσία – Σκωτία: Μεγάλο ραντεβού στη Μόσχα!

Έναρξη: 21:45, 10/10/2019
Γήπεδο: Stadion Luzhniki (Moskva)

Η Ρωσία υποδέχεται στη Μόσχα τη Σκωτία και με νίκη εξασφαλίζει ουσιαστικά την πρόκριση της στα τελικά του Euro 2020. Και για το γόητρο οι Σκωτσέζοι.

Με σπασμένα φρένα η Ρωσία
H ήττα της πρεμιέρας δεν επηρέασε τους Ρώσους, οι οποίοι με αντεπίθεση διαρκείας ουσιαστικά εξασφάλισαν την πρόκριση για τα τελικά του Εuro 2020. Εξαιρετικές εμφανίσεις επιθετικά, προσηλωμένοι στην άμυνα, μετρούν πέντε διαδοχικές νίκες και είναι στο +8 από την 3η θέση της βαθμολογίας. Μάλιστα, ενδεχόμενη νίκη επί της Σκωτίας θα τους φέρει στο μεγάλο καλοκαιρινό ραντεβού! Εξι γκολ ο φορ Τζιούμπα, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Το τελευταίο χαρί για Σκωτία
Οι δυο νίκες με Κύπρο, Σαν Μαρίνο έδωσαν πολλές ελπίδες στους Σκωτσέζους, ωστόσο, ακολούθησαν τρεις ήττες από Βέλγιο και Ρωσία που προσγείωσαν ανώμαλα την ομάδα του Κλαρκ. Βέβαια, υπάρχουν και τα πλέι του Nations League τον Μάρτιο και η Σκωτία θέλει να είναι σε καλή κατάσταση. Στα τρία τελευταία με τη Ρωσία, οι Σκωτσέζοι δεν έχουν νίκη, μετρώντας δυο ήττες και μια ισοπαλία.

Ρωσία – Σκωτία, οι αριθμοί του ματς

Η Ρωσία έχει κερδίσει πέντε από τα πρώτα έξι ματς της στο γκρουπ. Μάλιστα, έχει μέσο όρο τρία γκολ ανά αγώνα.

Η Σκωτία έχει μέσο όρο 0.66 γκολ ανά ματς στον όμιλο έως τώρα. Παράλληλα, δεν έχει σκοράρει στο 50% των αγώνων της στο γκρουπ.

Η Σκωτία δεν έχει σκοράρει σε οκτώ από τα τελευταία της 15 ματς εκτός έδρας.

Η Ρωσία έχει δεχθεί ένα γκολ στα τελευταία της έξι ματς εντός έδρας.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στα Προκριματικά Euro 2020 με 200+ ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X