Σλοβακία - Ουαλία: Με το βλέμμα στο Euro 2020!

Σλοβακία – Ουαλία: Με το βλέμμα στο Euro 2020!

Εναρξη: 21:45, 10/10/2019
Γήπεδο: City Arena Trnava (Trnava)

Ντέρμπι στην Τρνάβα, όπου η Σλοβακία υποδέχεται την Ουαλία σε ματς που θα κρίνει πολλά αναφορικά με την πρόκριση στο Euro 2020.

Δυνατή εντός η Σλοβακία
Αμεση ήταν η αντίδραση της Σλοβακίας στην βαριά εντός έδρας ήττα με 4-0 από την Κροατία. Η ομάδα του Χάπαλ πήρε μεγάλο διπλό στη Βουδαπέστη, επικράτησε 2-1 της Ουγγαρίας και μπήκε ξανά πολύ δυνατά στη μάχη για την κατάκτηση ενός εισιτηρίου για τα τελικά του Euro 2020. Tρεις νίκες στον όμιλο, ωστόσο δεν εμπνέει εμπιστοσύνη με την εικόνα της. Οι Σλοβάκοι είναι εξαιρετικοί εντός έδρας έχοντας 11 νίκες στα τελευταία 14 ματς. Η ταχύτητα και η δύναμη είναι στα πλεονεκτήματα των Σλοβακών, αν και η παράδοση με την Ουαλία είναι εις βάρος τους, έχοντας μια νίκη και τρεις ήττες.

«Τελικός» για Ουαλία
Οι δυο ήττες από Ουγγαρία, Κροατία την έφεραν πίσω στη μάχη της πρόκρισης για τα τελικά του Euro 2020, ωστόσο οι Ουαλοί με το δύσκολο τρίποντο κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν έδειξαν έτοιμοι για την αντεπίθεση. Αλλωστε, έχουν ματς λιγότερο και ενδεχόμενο τρίποντο στη Σλοβακία τους βάζει δυνατά στο κόλπο. Αμφίβολος ο Ράμσεϊ, ωστόσο ο Γκιγκς θα στηριχθεί στους Μπέιλ, Τζέιμς και Γουίλσον. «Δεν θα κοιτάξουμε τι κάνουν οι άλλοι, κοιτάζουμε μόνο τα δικά μας αποτελέσματα» τόνισε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός.

Ουαλία – Σλοβακία, οι αριθμοί του ματς

Η Ουαλία έχει σκοράρει μόλις δύο φορές στα τελευταία της έξι ματς εκτός.

Πέντε από αυτά τα έξι εκτός έδρα ματς ήταν με under 2.5 γκολ.

Η Σλοβακία έχει κερδίσει 11 από τα τελευταία της 14 ματς εντός.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στα Προκριματικά Euro 2020 με 200+ ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X