Τσεχία - Αγγλία: Εντυπωσιάζουν τα «Τρία λιοντάρια»

Τσεχία – Αγγλία: Εντυπωσιάζουν τα «Τρία λιοντάρια»

Εναρξη: 21:45, 11/10/2019
Γήπεδο: Sinobo Stadium (Praha)

Η Αγγλία θέλει να συνεχίσει στην Πράγα το εντυπωσιακό ρεκόρ της, την ώρα που οι Τσέχοι θέλουν να κάνουν την υπέρβαση για να βρεθούν πιο κοντά στο Euro 2020. 

Όλα για όλα η Τσεχία
Το ταξίδι της Τσεχίας στον δρόμο για το Euro 2020 άρχισε με διασυρμό στο Γουέμπλεϊ (5-0), ωστόσο οι Τσέχοι βρήκαν τον δρόμο τους και με τρεις νίκες πήραν προβάδισμα πρόκρισης. Αντέδρασαν στην ήττα από το Κόσοβο εκτός έδρας και με το 3-0 στο Μαυροβούνιο βρέθηκαν στη 2η θέση του ομίλου. Πρόκειται για ένα συμπαγές, αλλά όχι θεαματικό, σύνολο παικτών, αν και ο Γιάροσλαβ Σιλχάβι προσπαθεί να βάλει τη σφραγίδα του. Ο Σικ της Λειψίας και ο Κρμέντσικ της Πλζεν θα πάρουν ξανά την ομάδα στις πλάτες τους. Σύμμαχος η έδρα, μιας και οι Τσέχοι μετρούν μόλις τρεις ήττες στα 13 τελευταία παιχνίδια.

Εντυπωσιάζει η Αγγλία!
Μπορεί τα παιχνίδια των προκριματικών να μην έχουν την ίδια ένταση, πίεση και πάθος με την τελική φάση μίας διοργάνωσης, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πως ισχύει για τα «Λιοντάρια». Μία Εθνική όπως η Αγγλία έχει κερδίσει 5-0 την Τσεχία, 5-1 το Μαυροβούνιο, 4-0 τη Βουλγαρία και 5-1 το Κόσοβο. Όλα αυτά στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια τους στο α’ γκρουπ. Όσο οι Άγγλοι αποδίδουν σε τέτοιο επίπεδο όμως η πίεση και οι απαιτήσεις θα ανεβαίνουν. Αλλωστε, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στις δηλώσεις του εμφανίστηκε βέβαιος ότι η Αγγλία θα είναι άκρως ανταγωνιστική στο Euro 2020. Μετά την ήττα από την Ουκρανία το 2009, η Αγγλία δεν έχει ηττηθεί σε φάση προκριματικών (Παγκοσμίου ή Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος), έχοντας 34 νίκες και 9 ισοπαλίες. Παράλληλα, η Αγγλία έχει κερδίσει τα 15 από τα 18 παιχνίδια της σε προκριματικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Η ομάδα του Σάουθγκεϊτ έχει πετύχει τουλάχιστον τέσσερα γκολ στα τέσσερα τελευταία ματς σε προκριματικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στα Προκριματικά Euro 2020 με 200+ ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X