Αγγλία - Κόσοβο: Το εντυπωσιακό αήττητο!

Αγγλία – Κόσοβο: Το εντυπωσιακό αήττητο!

Εναρξη: 21:45, 10/09/2019
Γήπεδο: St Mary’s Stadium, Σαουθάμπτον

Η Αγγλία με… σπασμένα φρένα στα προκριματικά, θέλει να συνεχίσει το απόλυτο νικών. Εντυπωσιάζει το Κόσοβο

Εντυπωσιακή η Αγγλία
Μπορεί τα παιχνίδια των προκριματικών να μην έχουν την ίδια ένταση, πίεση και πάθος με την τελική φάση μίας διοργάνωσης, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πως ισχύει για τα «Λιοντάρια». Μία Εθνική όπως η Αγγλία έχει κερδίσει 5-0 την Τσεχία, 5-1 το Μαυροβούνιο και τώρα 4-0 τη Βουλγαρία. Όλα αυτά στα τρία πρώτα παιχνίδια τους στο α’ γκρουπ. Όσο οι Άγγλοι αποδίδουν σε τέτοιο επίπεδο όμως η πίεση και οι απαιτήσεις θα ανεβαίνουν. Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στις δηλώσεις του εμφανίστηκε βέβαιος ότι η Αγγλία θα είναι άκρως ανταγωνιστική στο Euro 2020. «Είμαστε σε ένα επίπεδο που μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια τις Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία και Ολλανδία αλλά το θέμα είναι να πάμε πολύ καλά σε ένα μεγάλο τουρνουά» τόνισε ο Χάρι Κέιν.

Απίθανο σερί το Κόσοβο
Απίθανη πορεία για το Κόσοβο, το οποίο έπειτα από τέσσερις στροφές βρίσκεται στη 2η θέση και μάλιστα χωρίς να έχει ηττηθεί. Δυο ισοπαλίες και ισάριθμες νίκες για τους Κοσοβάρους, που στο τελευταίο παιχνίδι τους επικράτησαν 2-1 της Τσεχίας. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά με πρωταγωνιστή τον Μουρίκι έκαναν την ανατροπή! Απίθανο σερί για την ομάδα του Σελάντες, αφού είναι αήττητη στα 15 (!) τελευταία παιχνίδια επίσημα και φιλικά.

Τα ρεκόρ της Αγγλίας

Μετά την ήττα από την Ουκρανία το 2009, η Αγγλία δεν έχει ηττηθεί σε φάση προκριματικών (Παγκοσμίου ή Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος), έχοντας 33 νίκες και 9 ισοπαλίες.

Ο Χάρι Κέιν έχει συμμετοχή σε 25 από τα 33 γκολ της Αγγλία, μετρώντας 20 τέρματα και 5 ασίστ.

Η Αγγλία έχει κερδίσει τα 14 από τα 17 παιχνίδια της σε προκριματικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Η Αγγλία έχει πετύχει τουλάχιστον τέσσερα γκολ στα τρία τελευταία ματς σε προκριματικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στα Προκριματικά Euro 2020 με 200+ ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X