Αγγλία - Βουλγαρία: Απίθανο σερί στα προκριματικά!

Αγγλία – Βουλγαρία: Απίθανο σερί στα προκριματικά!

Εναρξη: 19.00
Γήπεδο: Γουέμπλεϊ, Λονδίνο

Με σύμμαχο το Γουέμπλεϊ, η Αγγλία υποδέχεται τη Βουλγαρία και θέλει να συνεχίσει το απίθανο σερί που έχει στα προκριματικά. 

Mε δυο πεντάρες η Αγγλία
Ο στόχος της κατάκτησης του Nations League δεν επιτεύχθηκε, μιας και η Αγγλία ηττήθηκε τον Ιούνιο στ ημιτελικά από την Ολλανδία, ενώ πήρε τελικώς την 3η θέση νικώντας την Ελβετία. Στα προκριματικά του Euro έχει μπει πολύ δυνατά, αφού άρχισε τις υποχρεώσεις της με δυο πεντάρες, εντός με Τσεχία (5-0) και στην Ποντγκόριτσα με το 5-1 επί του Μαυροβουνίου. Μετρά 12 διαδοχικές νίκες σε ΠΕΠ, ενώ στο συγκεκριμένο θεσμό δεν έχει χάσει από το 2007 (17-3-0 από τότε)! Σημαντική η προσθήκη του Μάουντ της Τσέλσι, αμφίβολος ο Λίνγκαρντ.

Δεν πείθει η Βουλγαρία
Ούτε η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας έφερε τα ανάλογα αποτέλεσμα. Με τον Μπαλάκοβ να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της τον Ιούνιο, υπέστη δύο διαδοχικές ήττες από Τσεχία (2-1 εκτός έδρας) και Κόσοβο (2-3 εντός έδρας) και ουσιαστικά τέθηκε εκτός διεκδίκησης της δεύτερης θέσης. Αλλωστε, δεν έχει νίκη σε τέσσερα ματς του ομίλου.

Αγγλία – Βουλγαρία, τα στατιστικά

Η Αγγλία είναι αήττητη σε 10 ματς με τη Βουλγαρία, έχοντας έξι νίκες και 4 ισοπαλίες. Στο τελευταίο ραντεβού στο Γουέμπλεϊ την είχε διασύρει με 4-0 χάρη στο χατ τρικ του Ντεφόε.

Μετά την ήττα από την Ουκρανία το 2009, η Αγγλία δεν έχει ηττηθεί σε φάση προκριματικών (Παγκοσμίου ή Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος), έχοντας 32 νίκες και 9 ισοπαλίες.

Η Βουλγαρία δεν έχει νίκη στα επτά τελευταία της, μετρώντας 3 ήττες.

Ο Χάρι Κέιν έχει συμμετοχή σε 21 από τα 29 γκολ της Αγγλία, μετρώντας 17 τέρματα και 4 ασίστ.

Η Βουλγαρία δεν έχει νίκη εκτός έδρας σε φάση προκριματικών (Παγκοσμίου ή Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος) από τον Ιούνιο του 2015 με τη Μάλτα, από τότε μετρά 2 ισοπαλίες και 7 ήττες.

Η Αγγλία εχει κερδίσει 16 από τα 17 τελευταία ματς στο Γουέμπλεϊ, χάνοντας μόνο από την Ισπαν΄θα για το Nations League.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στα Προκριματικά Euro 2020 με 200+ ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X