Καμερούν - Γουινέα Μπισσάου: Πρεμιέρα για την κάτοχο του Κόπα Άφρικα

Καμερούν – Γουινέα Μπισσάου: Πρεμιέρα για την κάτοχο του Κόπα Άφρικα

Εναρξη: 20.00, 25/06/2019
Γήπεδο: Ismaïlia Stadium, Ismailia

Το Καμερούν μπαίνει στο Κόπα Άφρικα για να υπερασπιστεί τον τίτλο, αλλά η Γουινέα – Μπισσάου είναι το πρώτο μεγάλο εμπόδιο για τα «αδάμαστα λιοντάρια».

Να υπερασπιστεί τον τίτλο το Καμερούν!
Στη 19η συμμετοχή το Καμερούν στη διοργάνωση, όπου μετρά πέντε κατακτήσεις (1984, 1988, 2000, 2002, 2017), ενώ θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο που πήρε το 2017. Θα μπορούσε να διοργανώσει το τουρνουά, αλλά δεν κατάφερε να είναι εντός των χρονοδιαγραμμάτων. «Τα προβλήματα που είχαμε έδειξαν πως έχουμε ομαδικό πνεύμα και αποφασιστικότητα να πάμε καλά» δήλωσε ο Κλάρενς Ζέεντορφ, αναφερόμενος στα όσα συνέβησαν με την Ομοσπονδία. Πήρε εύκολα την πρόκριση τερματίζοντας δεύτερη σε ισοβαθμία με το Μαρόκο στα προκριματικά. Στο τελευταίο φιλικό το Καμερούν αναδείχθηκε ισόπαλο 1-1 με το Μάλι.

Με Καντέ η Γουινέα – Μπισσάου
Ο Μπασίρο Καντέ είναι ο άνθρωπος που έβαλε την Γουινέα στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Αφρικής. Με τον 52χρονο στο «τιμόνι» κατάφερε το 2017 να πάρει μέρος σε τελική φάση του Κόπα Άφρικα πρώτη φορά. Εξαιρετική και στα προκριματικά, πήρε την πρώτη θέση και βρέθηκε δεύτερη σερί φορά στο τουρνουά. Ο Καντέ ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας και είναι έτοιμος να βοηθήσει για μια καλύτερη πορεία. Αλλωστε, το 2017 δεν είχε πετύχει νίκη. Τρεις ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις με το Καμερούν μετρά η Γουινέα – Μπισσάου.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Kόπα Άφρικα 2019 με 100+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X