Μαδαγασκάρη - Τυνησία: Στον δρόμο για την υπέρβαση!

Μαδαγασκάρη – Τυνησία: Στον δρόμο για την υπέρβαση!

Ώρα: 22.00, 11/07/2019
Γήπεδο: Αλ Σαλάμ Στέιντιουμ, Κάιρο

Η Μαδαγασκάρη έγραψε ιστορία, ωστόσο θέλει να συνεχίσει το όνειρο για την κορυφή. Φαβορί, αλλά χωρίς… νίκη η Τυνησία.

Η Μαδαγασκάρη και η Τυνησία έχουν επίσης ήδη προκριθεί για την συνέχεια του Κόπα Άφρικα από την διαδικασία των πέναλτι και η αναμέτρησή τους θα είναι σίγουρα συναρπαστική και αμφίρροπη. Οι Τυνήσιοι δείχνουν ως το φαβορί, όμως θα πρέπει να διευκρινιστεί πως δεν έχουν καμία νίκη στην κανονική διάρκεια του τουρνουά. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά την Σενεγάλη.

Εντυπωσιακή η Μαδαγασκάρη
Η Μαδαγασκάρη έχει ήδη ξεπεράσει κάθε προσδοκία στην Αίγυπτο, δείχνοντας ότι δεν πρέπει να υποτιμηθεί από κανέναν. Τερμάτισε πρώτη στο γκρουπ της με μία ισοπαλία και δύο νίκες με το 2-0 επί της Νιγηρίας να κάνει μεγάλη αίσθηση ενώ απέκλεισε στα νοκ άουτ το Κονγκό στα πέναλτι. Ο μέσος της Λουντογκόρετς Ανισέτ Αντριαναντενένα, είναι ένας παίκτης που βοήθησε πολύ την Εθνική του και έδειξε μεγάλη ποιότητα.

Ο ίδιος είπε ότι “είμαστε μία ομάδα που παίζει σαν οικογένεια. Παλεύουμε όλοι μαζί και κερδίζουμε όλοι μαζί”. Ο Γάλλος τεχνικός Νικολά Ντιμπουά έχει φτιάξει ένα αξιόμαχο σύνολο με παίκτες που μπορεί να μην είναι μεγάλα ονόματα αλλά έχουν ποιότητα και τα δίνουν όλα.

Τον τίτλο του φαβορί η Τυνησία

Η Τυνησία ήταν μία ομάδα που βρέθηκε στο περσινό Μουντιάλ αλλά φέτος με το Κόπα Άφρικα έχει μία μεγάλη πρόκληση. Τελείωσε 2η στο γκρουπ Ε όπου βρέθηκε μαζί με Ανγκόλα, Μάλι και Μαυριτανία. Πέτυχε όμως μεγάλη πρόκριση με τη Γκάνα στα πέναλτι. Στο παιχνίδι με τους Γκανέζους θα είχαν κερδίσει από την κανονική διάρκεια εάν δεν ήταν το αυτογκόλ του Μπεντουί στις καθυστερήσεις. Οι Τυνήσιοι χάρις και στις επεμβάσεις του γκολκίπερ Μπεν Μουσταφά έμειναν στο παιχνίδι και πέρασαν. Ο προπονητής Αλέν Ζιρές στάθηκε στην ανάγκη της συγκέντρωσης και σωστής διαχείρισης και ειδικά των δύσκολων καταστάσεων. Η Τυνησία είναι καλύτερη ομάδα αλλά εύκολο έργο δεν θα έχει. Αλλωστε, έχει κρατήσει μόλις 1 φορά το μηδέν στα 14 τελευταία της παιχνίδια για την τελική φάση.

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Kόπα Άφρικα 2019 με 100+ ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X