Νιγηρία - Ν. Αφρική: «Μάχη» στον δρόμο για τα ημιτελικά!

Νιγηρία – Ν. Αφρική: «Μάχη» στον δρόμο για τα ημιτελικά!

Εναρξη: 22.00, 10/07/2019
Γήπεδο: International Stadium, Cairo

Η Νιγηρία μετά την απίθανη ανατροπή αντιμετωπίζει τη Νότιο Αφρική σε ένα αμφίρροπο ζευγάρι, με… δυο φαβορί!

Νιγηρία για… κορυφή του Copa Africa!

Σε ένα απίθανο ματς, η Νιγηρία έκανε απίστευτη ανατροπή, επικράτησε 3-2 του Καμερούν και βρέθηκε στα προημιτελικά του Copa Africa. Ιγκάλο και Ιβόμπι το πήραν πάνω τους, οι Νιγηριανοί αντέδρασαν ιδανικά στα δυο γκολ που δέχθηκαν και πήραν μια μεγάλη πρόκριση. Το 2015 και το 2017 είχε αποτύχει να προκριθεί στα τελικά της διοργάνωσης, ωστόσο τη δεδομένη στιγμή δείχνει πολύ καλά στοιχεία. Μάλιστα, φαίνεται πως ξεπερνιούνται τα προβλήματα με την Ομοσπονδία. Παράλληλα, ο κόουτς Ρορ φρόντισε να πετάξει το μπαλάκι του… φαβορί στους Νοτιοαφρικάνους, τονίζοντας πως «Απέκλεισαν το φαβορί μπροστά στο κοινό της, οπότε παίρνουν τον τίτλο του φαβορί».

Εκανε την έκπληξη η Ν. Αφρική
Ο κόουτς, Μπάξτερ το πίστευε και μιλούσε παραμονές του ματς με την Αίγυπτο για… σοκ! Αυτό ήρθε, μιας και η Νότιος Αφρική «χτύπησε» στο 85′, επικράτησε 1-0 των «Φαραώ» και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Copa Africa. Πέντε ματς αήττητη η Ν. Αφρική κόντρα στη Νιγηρία και η ψυχολογία είναι στα ύψη. Βέβαια, ίδιο σκηνικό και με τον κόουτς των «Μπαφάνα Μπαφάνα» που είπε πως φαβορί είναι η Νιγηρία. Δυο ήττες και δυο νίκες στη διοργάνωση με το ίδιο αποτέλεσμα (1-0). Μέσα και ο καλός εξτρέμ Ζουάνε.

Παράδοση, Νιγηρία – Ν. Αφρική

Μεγάλη η παράδοση στις μεταξύ τους συναντήσεις, αφού έχουν συναντηθεί 12 φορές. Εξι νίκες για τη Νιγηρία, δύο για τη Νότια Αφρική, ενώ τέσσερις φορές εμφανίστηκε η ισοπαλία. Ωστόσο, η τελευταία νίκη της Νιγηρίας σημειώθηκε το 2014.

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Kόπα Άφρικα 2019 με 100+ ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X