Σενεγάλη - Μπενίν: Λιοντάρια για... τρόπαιο!

Σενεγάλη – Μπενίν: Λιοντάρια για… τρόπαιο!

Εναρξη: 19.00, 10/07/2019
Γήπεδο: Air Defence Stadium, Cairo

Η Σενεγάλη στον δρόμο για την κορυφή του Copa Afrιca, ωστόσο το Μπενίν είναι έτοιμο να μπει εμπόδιο στη φάση των προημιτελικών του τουρνουά.

Θέλει τρόπαιο η Σενεγάλη!
Η Σενεγάλη πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Copa Africa, περνώντας το εμπόδιο της Ουγκάντα. Τα «Λιοντάρια της Teranga» επικράτησαν 1-0, αν και δεν απειλήθηκαν αρκετά. Μάλιστα, είχαν μεγάλη ευκαιρία να πετύχουν κι ένα δεύτερο γκολ, αλλά ο Μανέ αστόχησε στο δεύτερο φετινό του πέναλτι στο τουρνουά. Ο Σισέ μόνο… ικανοποιημένος δεν είναι από την εικόνα της ομάδας του, ωστόσο γνωρίζει καλά πως η ατομική ποιότητα των παικτών του αποτελεί σύμμαχο στο δρόμο για την κορυφή. Αλλωστε, μοναδικός στόχο της Σενεγάλης είναι η κατάκτηση του Copa Africa. Αλλωστε, η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τη νικήτρια του ζευγαριού Μαδαγασκάρη – Τυνησία.

Χωρίς… νίκη στο Copa Africa το Μπενίν!

Απίθανο, αλλά γεγονός! Το Μπενίν βρίσκεται στα προημιτελικά του Copa Africa χωρίς να έχει νίκη στο τουρνουά, ενώ δεν έχει ηττηθεί ακόμα. Μετρά τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες. Κόντρα στο Μαρόκο στα νοκ άουτ ματς είχε σύμμαχο την τύχη, ενώ η αντίπαλός του έχασε πέναλτι στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων. Στη ρώσικη ρουλέτα πέτυχε τέσσερα γκολ σε ισάριθμες προσπάθειες και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Aήττητο στα επτά τελευταία παιχνίδια, ενώ έχει σκοράρει στα επτά από τις εννέα τελευταίες αναμετρήσεις του!

Παράδοση, Σενεγάλη vs Μπενίν

Σε έξι αναμετρήσεις η Σενεγάλη μετρά 4 νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα. Η μοναδική επιτυχία του Μπενίν ήταν, στο πρώτο μεταξύ τους ματς το… 1961. Δεν έχουν αναμετρηθεί σε επίπεδο Copa Africa!

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου εδώ! |21+

Ατελείωτο στοίχημα στο Kόπα Άφρικα 2019 με 100+ ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X