Η bwin μαζί με τους κορυφαίους της Ευρώπης!

Η bwin μαζί με τους κορυφαίους της Ευρώπης!

Η bwin είναι στο ίδιο γήπεδο με τέσσερις από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, ως Official Partner των Ίντερ, Ντόρτμουντ, Ατλέτικο Μαδρίτης και Βαλένθια.

Είναι γεγονός πως συγκρίνοντας το ποδόσφαιρο από τα 00s’ κι έπειτα με όσα παρακολουθούσε ο φίλαθλος στις δεκαετίες που προηγήθηκαν, υπάρχουν στιγμές που όλα μοιάζουν σα… διαφορετικά αθλήματα! Υπερβολή; Είναι πραγματικότητα πως το περιβάλλον διαμορφώνεται σε ολοένα και πιο επαγγελματικά πρότυπα, εκτινάσσοντας τον ανταγωνισμό κι ανεβάζοντας το ενδιαφέρον κατακόρυφα.

 Στη μάχη για την κατάκτηση του ποδοσφαιρικού Έβερεστ, κάθε ομάδα προσπαθεί να αναπτυχθεί πολλαπλώς, εντός γηπέδου μέσω της εκμετάλλευσης της δυναμικής σε επίπεδο ποδοσφαιριστών και προπονητών, αλλά κι εκτός αυτού με την επέκταση της εμπορικής του αξίας. bwin έχει καταφέρει να βρεθεί δίπλα σε ορισμένα από τα κορυφαία, με απήχηση σε όλο τον πλανήτη κι επιτυχίες που «μαγνητίζει» τα βλέμματα διαρκώς!

 Κάπως έτσι στήριξε την προσπάθεια της Ρεάλ Μαδρίτης για μια εξαετία (2007-13), σε μια από τις σπουδαιότερες κινήσεις της σε χορηγικό επίπεδο. Επαιξε μπάλα με τη Μίλαν. Στην εποχή πουν ακόμα ο σύλλογος ανήκε στην αφρόκρεμα της Ευρώπης, με τη στήριξη της bwin έφτασε στην κορυφή της και μάλιστα επί ελληνικού εδάφους. Οπότε εάν ψάχνετε ένα όνομα το οποίο μπορείτε να εμπιστευτείτε, καλωσήρθατε στη bwin.

Η bwin στη σέντρα κάθε μεγάλου πρωταθλήματος και παίζει μπάλα μαζί με τους κορυφαίους. Στέκεται δίπλα σε τέσσερις από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, ως Official Partner των Ίντερ, Ντόρτμουντ, Ατλέτικο Μαδρίτης και Βαλένθια.

 Η νέα σεζόν θα αρχίσει με πολλά όνειρα, φιλοδοξίες, μεγάλες μεταγραφές, αλλά έναν κοινό στόχο, τους τίτλους! Είναι πρωταγωνίστριες και θέλουν να το βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο. Σκεφτείτε λίγο την ομάδα – όνειρο, με κόουτς τους κορυφαίους Κόντε, Σιμεόνε, γκολκίπερ τον Όμπλακ, άμυνα με Γοδίν, τον μαέστρο Ρόις να δημιουργεί και τον μικρό μάγο, Ζοάο Φέλιξ να εκτελεί!

 Oι φίλαθλοι του μέλλοντος έχουν ήδη μάθει να διαβάζουν το παιχνίδι μέσω των αριθμών, και αυτοί έχουν τον δικό τους τρόπο να απογειώνουν μία ιδιαίτερη αίσθηση, ίσως την πιο ξεχωριστή, τον φόβο του αντιπάλου. Ο καλπασμός, η δημιουργία, η εκτέλεση. Οι ηγέτες είναι εδώ. Είναι αυτοί που γεννήθηκαν για τα μεγάλα ματς, αυτοί που με μια κίνηση θα αλλάξουν την ιστορία του αγώνα. Η ποδοσφαιρική ευφυία τους ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους, είναι κορυφαίοι.

Η Ίντερ του Κόντε

Η Ίντερ του Αντόνιο Κόντε αρχίζει την αντεπίθεσή της. Η ομάδα των έξι ευρωπαϊκών τίτλων, των 30 εγχώριων τροπαίων, με περισσότερο από έναν αιώνα ιστορίας, είναι έτοιμη για τη δική της κυριαρχία. Ενας σπουδαίος κόουτς, ένας υπέροχος κορμός και μεταγραφές που κάνουν τη διαφορά, βάζουν την Ίντερ στο μονοπάτι των νικών! Από τον Χαντάνοβιτς στον Γοδίν και τον Λαουτάρο Μαρτίνες, οι νερατζούρι στρέφουν πάνω τους, τους προβολείς της επιτυχίας!

Ο Σιμεόνε «χτίζει» τη νέα Ατλέτικο

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε έμεινε στο τιμόνι της Ατλέτικο, στόχος του η δημιουργία μιας νέας dream team και φυσικά η επανάληψη της τεράστιας επιτυχίας της σεζόν 2013-14, όταν και κατέκτησε το πρωτάθλημα Ισπανίας. Highlight η κατάκτηση τριών Europa League (2010,2012,2018), όπως και οι τρεις τελικοί Champions League (1974,2014,2016). Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και το αποδεικνύει με σπουδαίες μεταγραφές, όπως αυτή του Ζοάο Φέλιξ.

 Η αντεπίθεση της Βαλένθια

Ανήκει στις παραδοσιακές δυνάμεις της LaLiga και το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό. Μπορεί το τελευταίο πρωτάθλημα να αποκτήθηκε το 2004, ωστόσο οι «Νυχτερίδες» αναγεννήθηκαν κι έβαλαν τη σφραγίδα τους σε μια σπουδαία σεζόν με κατάκτηση κυπέλλου, εισιτήριο στο Champions League. Αλλωστε, το ευρωπαϊκό dna που διαθέτουν, τους δείχνει τον δρόμο της επιτυχίας. Κανείς δεν ξεχνά πως έπαιξαν δύο σερί τελικούς Champions League (2000,2001) και κατέκτησαν το UEFA Cup το 2004. Ο Μαρθελίνο δημιούργησε ένα εξαιρετικό σύνολο και στόχος του να επαναφέρει μαγικές εικόνες που είχαν προσφέρει σπουδαίοι παίκτες όπως οι Νταβίντ Βίγια, Κλαούντιο Λόπεζ, Γκαΐθκα Μεντιέτα.

Πρωταγωνίστρια η Ντόρτμουντ

Ντόρτμουντ, η μοναδική ομάδα που αμφισβητεί την κυριαρχία της Μπάγερν στη Bundesliga την τελευταία 20ετία. Η ομάδα της Βεστφαλίας συνεχίζει την παράδοση που τη θέλει να πρωταγωνιστεί σε Γερμανία και Ευρώπη, όντας ένα σύνολο με 8 πρωταθλήματα Γερμανίας, 4 Κύπελλα, αλλά και ένα Champions League (1996). Από τον Χίτσφελντ και τον Κλοπ στον Λουσιάν Φαβρ, ο οποίος φιλοδοξεί να φέρει τη Ντόρτμουντ ξανά στην κορυφή! Η σεζόν προμηνύεται εντυπωσιακή, μιας οι μεταγραφές των Χούμελς, Σουλτζ, Μπραντ και Τόργκαν Αζάρ δημιουργούν ένα πολύ δυνατό σύνολο.

bwin, Official Partner των Ατλέτικο Μαδρίτης, Βαλένθια, Ντόρτμουντ και  Ίντερ |
21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας 2109237777.

Σχολιάστε

X