Copa Africa 2019: Ώρα για προημιτελικά!

Copa Africa 2019: Ώρα για προημιτελικά!

Ωρα για μπάλα, ώρα για Copa Africa! Η ώρα των προημιτελικών έφτασε και οι οκτώ ομάδες μπαίνουν στην τελική ευθεία για μια θέση στο όνειρο.

Το Μπενίν ολοκλήρωσε μια μεγάλη έκπληξη, πετώντας εκτός το Μαρόκο στη ρώσικη ρουλέτα. Ετσι, απέναντί του θα βρει τη Σενεγάλη, μιας και τα «Λιοντάρια της Teranga επικράτησαν 1-0 της Ουγκάντα. Σε ένα ματς θρίλερ η Νιγηρία με ανατροπή επικράτησε 3-2 του Καμερούν, επέστρεψε στις κορυφαίες ομάδες και απέναντί του θα βρει τη Ν. Αφρική. Βέβαια, τα φώτα όλα θα στραφούν στους «Μπαφάνα Μπαφάνα», οι οποίοι και… σόκαραν με την πρόκρισή τους εις βάρος της οικοδέσποινας Αιγύπτου.

Η Ακτή Ελεφαντοστού επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί, έστω και δύσκολα πήρε αυτό που ήθελε και στα προημιτελικά του Copa Africa θα παίξει κόντρα στην Αλγερία. Οι Αλγερινοί πέτυχαν την πιο μεγάλη νίκη στη φάση των «16» επικρατώντας 3-0 της Γουινέας. Εκπληξη, μεγάλη έκπληξη, με την Τυνησία να αφήνει εκτός συνέχειας τη Γκάνα. Τα «Μαύρα αστέρια» ήταν χωρίς τρόπαιο 37 και θα μείνουν περισσότερα. Θα σπάσουν την… κατάρα των προημιτελικών οι Τυνήσιοι; Απέναντι τους η Μαδαγασκάρη που γράφει τη δική της ιστορία στο Copa Africa!

Τα ζευγάρια της φάσης των «8» του Copa Africa

10/07/19 Σενεγάλη – Μπενίν (19:00 -Stadium in Cairo)
10/07/19 Νιγηρία – Ν. Αφρική (19.00 – Cairo International Stadium)
11/07/19 Ακτή Ελεφαντοστού – Αλγερία (19.00 – New Suez Stadium)
11/07/19 Μαδαγασκάρη – Τυνησία (22.00 – Al-Salam Stadium)

Με VAR στα προημιτελικά του Copa Africa

Τα προημιτελικά του Copa Africa αρχίζουν και το VAR μπαίνει στις ζωές των Αφρικανών. Το Video Assistant Referee θα είναι σε όλα τα ματς της φάσης και μέχρι τέλους του τουρνουά ώστε να περιορίσει τα διαιτητικά λάθη.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Kόπα Άφρικα 2019 με 100+ ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X