Ν. Αφρική - Μαρόκο: Βαθμός πρόκρισης και... κορυφής!

Ν. Αφρική – Μαρόκο: Βαθμός πρόκρισης και… κορυφής!

Έναρξη: 19:00, 07/01/2019
Γήπεδο: Al Salam Stadium, Cairo

Ν. Αφρική – Μαρόκο, με τους «Μπαφάνα – μπαφάνα» να θέλουν βαθμό πρόκρισης και τους Μαροκινούς το απόλυτο νικών στον όμιλο!

Επιτέλους νίκη για τη Ν. Αφρική!

Αφησε στην άκρη την ήττα από την Ακτή Ελεφαντοστού και πήρε την πρώτη της νίκη στο φετινό Κόπα Άφρικα, επικρατώντας 1-0 της Ναμίμπια! Μπορεί να μην έπεισε ξανά με την εικόνα της, ωστόσο πήρε αυτό που ήθελε και έμεινε ολοζώντανη στη μάχη της πρόκρισης. Ετσι, χρειάζεται μια ισοπαλία για να προκριθεί. Αλλωστε, αυτή ήταν η πρώτη της νίκη σε τελικά ύστερα από το 2013, αλλά και η πρώτη της νίκη σε τελική φάση εκτός Νοτίου Αφρικής από το 2004.

Για το απόλυτο νικών το Μαρόκο

Το Μαρόκο πανηγυρίζει ήδη την πρόκρισή του στη φάση των «16» του Κόπα Άφρικα. Τα «Λιοντάρια» μπορεί να μην παίζουν εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, ωστόσο έχουν ουσία στο παιχνίδι τους, ανασταλτικά τα πάνε περίφημα και δεν έχουν δεχθεί ακόμα γκολ. Θέλει βαθμό για πρωτιά, ωστόσο αν θέλει να κάνει την υπέρβαση στο τουρνουά πρέπει να αλλάξει εικόνα στο επιθετικό κομμάτι. Στα έξι ραντεβού τους μετρούν δυο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα, το 1998!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Kόπα Άφρικα 2019 με 100+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X