Τυνησία - Αγκόλα: Με το βλέμμα στα... προημιτελικά!

Τυνησία – Αγκόλα: Με το βλέμμα στα… προημιτελικά!

Ώρα: 20.00, 24/06/2019
Γήπεδο: New Suez Stadium, Σουέζ

Πρεμιέρα στον 5ο όμιλο, όπου η Τυνησία υποδέχεται την Αγκόλα. Φαβορί οι γηπεδούχοι που σκέφτονται την… κατάρα των προημιτελικών!

«Κατάρα» στα προημιτελικά για την Τυνησία
Η Τυνησία κάνει πρεμιέρα στον 5ο όμιλο του Κόπα Άφρικα και υποδέχεται στο ντέρμπι της αγωνιστικής την Αγκόλα. Μπαίνει με βασικό στόχο την πρόκριση από τη φάση των προημιτελικών, μιας και στον όμιλο είναι το απόλυτο φαβορί. Το 2004 κέρδισε την κούπα εντός έδρας, αλλά από τότε κολλάει στη φάση των «8. Ο Ζιρές έχει βρεθεί σε τέσσερις ομάδες που συμμετείχαν στο Κόπα Αφρικα και ξέρει καλά το τουρνουά. Σκιρί, Λαμτί και Καζρί ξεχωρίζουν για την Τυνησία, ενώ στο βασικό σχήμα θα βρίσκεται και ο Μεριά του Ολυμπιακού.

Επιστροφή με Βασίλιεβιτς η Αγκόλα
Η Αγκόλα έλειψε από τα τελευταία μεγάλα ραντεβού, ωστόσο η παρουσία του Βασίλιεβιτς στον πάγκο της ομάδας έφερε ενθουσιασμό. Ο έμπειρος τεχνικός προσπαθεί να προσγειώσει τους παίκτες του στη νέα πραγματικότητα, ενώ κανείς δε θέλει να σκέφτεται πως θα υπάρξουν προβλήματα με την Ομοσπονδία και τα μπόνους. Δυο προβλήματα για την ομάδα, τιμωρημένος ο βασικός μέσος, Σόου, δύσκολα ο εξαιρετικός, Ντάλα.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Kόπα Άφρικα 2019 με 100+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X