Αργεντινή - Παραγουάη: Με παράδοση στο Copa America η Αλμπισέλεστε!

Αργεντινή – Παραγουάη: Με παράδοση στο Copa America η Αλμπισέλεστε!

Εναρξη: 03:30, 20/06/2019
Γήπεδο: Governador Magalhães Pinto, Belo Horizonte

Η Αργεντινή καλείται να ξεπεράσει το σοκ της πρεμιέρας και κόντρα στην Παραγουάη έχει σύμμαχο την εξαιρετική παράδοση σε ματς του Copa America.

Με παράδοση η Αργεντινή στο Copa America
Κακή η εικόνα της Αργεντινής στην πρεμιέρα του Κόπα Αμέρικα, ηττήθηκε 2-0 από την Κολομβία και η πρωτιά έγινε δύσκολη, πολύ δύσκολη υπόθεση! Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις μία πάσα των παικτών του Σκαλόνι ήταν επιτυχημένη στην αντίπαλη περιοχή στο α’ μέρος, ενώ δεν υπήρξε καμία ευκαιρία σε αυτό το διάστημα. Καλύτερη στην επανάληψη, αλλά χωρίς ουσία… «Αν εξαιρέσουμε το αποτέλεσμα, κάναμε ευκαιρίες. Θα πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά. Είμαστε μια καλή ομάδα και θα πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να συνεχίσουμε. Μόλις άρχισε η διοργάνωση», τόνισε ο Μέσι. Επόμενος αντίπαλος η Παραγουάη και η Αργεντινή έχει σύμμαχο την παράδοση, αφού δεν έχει χάσει ποτέ στο Copa America, μετρώντας 19 νίκες και 5 ισοπαλίες. Προβληματίζει το γεγονός πως δεν σκοράρει, ήταν το δεύτερο σερί στη διοργάνωση χωρίς γκολ, ωστόσο τρία διαδοχικά παιχνίδια χωρίς τέρμα έχουν να εμφανιστούν από τη διοργάνωση του 1989. Ο Αγουέρο θα πάρει θέση βασικού, ωστόσο έχει τρία γκολ στα 23 τελευταία ματς με την Αργεντινή!

«Χαρακίρι» για την Παραγουάη, αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στην πρεμιέρα με το Κατάρ. Προηγήθηκε 2-0, ο Καρντόσο μπήκε στο κλειστό club των γηραιότερων σκόρερ στη διοργάνωση (36 ετών, 27 ημερών), ωστόσο υπέπεσε σε πολλά λάθη, δε βρήκε λύσεις απέναντι στους γρήγορους επιθετικούς της αντιπάλου και αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2. Η Παραγουάη δεν έχει νίκη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της στη διοργάνωση, ενώ η μοναδική επιτυχία στα 18 πιο πρόσφατα (10 ισοπαλίες, 7 ήττες) ήταν με τη Τζαμάικα το 2015.

Αργεντινή – Παραγουάη τα τελευταία ματς

12/10/16 Αργεντινή – Παραγουάη 0-1
14/10/15 Παραγουάη – Αργεντινή 0-0
01/07/15 Αργεντινή – Παραγουάη 6-1
14/06/15 Αργεντινή – Παραγουάη 2-2
11/09/13 Παραγουάη – Αργεντινή 2-5

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Στοίχημα στο Κόπα Αμέρικα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις |21+

Σχολιάστε

X