Κολομβία - Κατάρ: Για την κορυφή οι «Καφετέρος»

Κολομβία – Κατάρ: Για την κορυφή οι «Καφετέρος»

Εναρξη: 00.30, 20/06/2019
Γήπεδο: Morumbi, Sao Paulo

H Κολομβία έκανε εξαιρετική πρεμιέρα κόντρα στην Αργεντινή και απέναντι στο Κατάρ θέλει νίκη για εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. 

Εντυπωσιακή η Κολομβία στην πρεμιέρα του Copa America

Εντυπωσιακή η Κολομβία στην πρεμιέρα της στο φετινό Copa America, αφού επικράτησε στο ντέρμπι του ομίλου της Αργεντινής με 2-0. Οι «Καφετέρος» ήταν εξαιρετικοί, επέβαλλαν το ρυθμό τους, είχαν φάσεις, ουσία κι έναν εξαιρετικό Μαρτίνες! Με νίκη κόντρα στο Κατάρ εξασφαλίζει την πρόκριση και ουσιαστικά την πρωτιά, γεγονός που μπορεί να της ανοίξει το δρόμο ακόμα και για τον… τελικό! Η τελευταία φορά που η Κολομβία είχε κερδίσει την Αργεντινή ήταν το 2007 για τα προκριματικά του Μουντιάλ (2-1). Πιο καλοδουλεμένη, πιο πειθαρχημένη η ομάδα του Κεϊρόζ που έδειξε έτοιμη για την υπέρβαση. Η Κολομβία έχει κρατήσει επτά φορές ανέπαφη την εστία της στα δέκα τελευταία παιχνίδια στο Copa America, έχοντας 5 νίκες και 3 ισοπαλίες. Σύμμαχος η παράδοση για τους «Καφετέρος», αφού έχασε μόνο τρεις από τις τελευταίες 13 αναμετρήσεις με ομάδες από την Ασία (8 νίκες, 2 ισοπαλίες), ωστόσο οι τρεις αυτές ήττες ήρθαν στα πέντε τελευταία παιχνίδια.

Δυνατά το Κατάρ
Το Κατάρ έκανε την έκπληξη, δεν παράτησε το ματς με την Παραγουάη, έκανε την ανατροπή, ισοφάρισε 2-2 κι εκτός από τον βαθμό κέρδισε και τις… εντυπώσεις. Οι πρωταθλητές Ασίας θα βρουν πρώτη φορά απέναντι τους την Κολομβία και θα είναι ο έκτος διαφορετικός αντίπαλός από την CONMEBOL, αλλά μόνο το Εκουαδόρ και την Παραγουάη έχουν κερδίσει. Αντίθετα, έχουν χάσει από Αργεντινή, Βραζιλία, Περού (ισοπαλίες και ήττες από Παραγουάη, Περού).

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Στοίχημα στο Κόπα Αμέρικα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις |21+

Σχολιάστε

X