Ιαπωνία - Χιλή: Να κρατήσει τα σκήπτρα στο Copa America!

Ιαπωνία – Χιλή: Να κρατήσει τα σκήπτρα στο Copa America!

Εναρξη: 18/06/19, 02:00
Γήπεδο: Morumbi, São Paulo

Η Χιλή, η κάτοχος των Copa America 2015 και 2016 μπαίνει στα γήπεδα της Βραζιλίας με στόχο να παραμείνει ψηλά στη διοργάνωση. 

Η κάτοχος των Copa America 2015 και 2016!
Μπορεί έχει συμμετάσχει σε 38 Κόπα Αμέρικα, να έχει μόλις δύο κατακτήσεις, αλλά είναι η κυρίαρχος των τελευταίων ετών. Η Χιλή ήταν η κορυφαία της Νοτίου Αμερικής το 2015, αλλά και το 2016! Οι Χιλιανοί μπορεί να μην είναι το φαβορί για την κούπα, αλλά έχουν ένα ποιοτικό ρόστερ. Ο Αλέξις Σάντσες θέλει να δώσει απαντήσεις μετά την κακή σεζόν στην Premier League. Ο πρώην κόουτς της εθνικής Κολομβίας (2004-2006) Ρεϊνάλδο Ρουέδα, βρέθηκε στον πάγκο της Χιλής από τις αρχές του περασμένου έτους, μετά το σύντομο πέρασμά του από την Βραζιλία (Φλαμένγκο) και αισιοδοξεί να κρατήσει τη Χιλή ψηλά. Δεν υπάρχουν σημαντικές απουσίες, εκτός από αυτή του εξτρέμ Ορεγιάνα.
Με νέα πρόσωπα η Ιαπωνία

Αυτή θα είναι η 2η φορά που η Ιαπωνία θα λάβει μέρος σε τελική φάση Copa America. To 1999 δεν είχε προκριθεί από τους ομίλους. To ρόστερ αποτελείται από νεαρούς, κυρίως, παίκτες και μόλις έξι από την 23αδα έχουν συμμετοχές στην ανδρική ομάδα. Ο Σίντζι Οκαζάκι θα είναι ο μπροστάρης της Ιαπωνίας σε αυτό το τουρνουά. Πολλές οι απουσίες, εκτός οι Γιοσίντα, Ινούι, Γιοσινούρι Μούτο, Μιναμίνο και Οσάκο. Υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του κόουτς, Χατζίμε Μοριγιάσου και όλοι ευελπιστούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Στοίχημα στο Κόπα Αμέρικα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις |21+

Σχολιάστε

X