Ουρουγουάη - Εκουαδόρ: Για την υπέρβαση η Σελέστε!

Ουρουγουάη – Εκουαδόρ: Για την υπέρβαση η Σελέστε!

Εναρξη: 01.00, 17/06/19
Γήπεδο: Mineiraoo, Belo Horizonte

Η Ουρουγουάη θέλει να αφήσει πίσω της την άσχημη πορεία του 2016 στις ΗΠΑ και να κάνει την υπέρβαση στο φετινό Copa America. Πρώτο εμπόδιο το Εκουαδόρ.

Η Ουρουγουάη αφήνει πίσω το προηγούμενο Copa America
H Ουρουγουάη αποτελεί την πολυνίκη του θεσμού, με 15 κατακτήσεις σε 46 συμμετοχές στο Κόπα Αμέρικα. Βέβαια, η πιο πρόσφατη ήταν το 2011, ενώ στα δύο επόμενα τουρνουά δεν έκανε την υπέρβαση. Μάλιστα, στα γήπεδα των ΗΠΑ, ήταν κάκιστη, έχοντας μόλις μια νίκη στον όμιλο και φυσικά αποκλείστηκε. Ο Όσκαρ Ταμπάρες έμεινε στον πάγκο, έχοντας τα ηνία της ομάδας από το 2006. Ο Λουίς Σουάρες επιστρέφει στη δράση και θα επιδιώξει μαζί με τον Καβάνι να κάνουν την υπέρβαση. Ο Ταμπάρες έδωσε χώρο σε αρκετά νέα πρόσωπα κι ευελπιστεί να δει την ομάδα του ξανά στην κορυφή. Η παράδοση είναι σύμμαχος, αφού στα 14 τελευταία ραντεβού μετρά 8 νίκες και μόλις δυο ήττες. Σε εξαιρετικό μομέντουν η «Σελέστε», αφού στα τρία πιο πρόσφατα ματς μετρά ισάριθμες νίκες, έχει σκοράρει 10 γκολ και δεν έχει δεχθεί κανένα.

Σε κακό μομέντουμ το Εκουαδόρ
Τι και αν μετρά 27 συμμετοχές στο Copa America, το Εκουαδόρ δεν έχει καταφέρει ποτέ να κερδίσει την κούπα. Το 1959 και το 1993 βρέθηκε στα ημιτελικά, αλλά ως εκεί… Σε κακό μομέντουμ η ομάδα, δεν έχει κερδίσει στα τέσσερα τελευταία ματς, ενώ η τελευταία νίκη… χάνεται τον Νοέμβριο του 2018 κόντρα στον Παναμά. Το θετικό είναι πως οι δυο νίκες τα τελευταία 22 χρόνια με τη «Σελέστε» ήρθαν στα τρία πιο πρόσφατα ραντεβού τους. Εκτός αποστολής έμεινε ο φορ, Μπολάνιος, όπως και ο μέσος, Νομπόα.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Στοίχημα στο Κόπα Αμέρικα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις |21+

Σχολιάστε

X