Ελλάδα - Βοσνία: Ραντεβού αποδείξεων στο ΟΑΚΑ!

Ελλάδα – Βοσνία: Ραντεβού αποδείξεων στο ΟΑΚΑ!

Εναρξη: 21:45, 15/10/19
Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Η Ελλάδα ψάχνει νίκη γοήτρου και ηρεμίας, ωστόσο η Βοσνία έχει ελπίδες πρόκρισης για το Εuro 2020 και θέλει να παλέψει μέχρι τέλους. Το απίθανο… στατιστικό της Ελλάδας στον όμιλο!

Άφησε υποσχέσεις η Ελλάδα
Το… πείραμα του Φαν’τ Σιπ δεν ήταν εντυπωσιακό, αλλά δεν απέτυχε κιόλας. Η Ελλάδα των πολλών αλλαγών ηττήθηκε εκτός έδρας από την Ιταλία, ωστόσο η εικόνα της ήταν καλύτερη σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Ο βαθμός δυσκολίας της αναμέτρησης, συνδυαστικά με την κακή ψυχολογία και το ελάχιστο βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν θα μπορούσαν να διαμορφώσουν χειρότερες συνθήκες για την Ελλάδα απέναντι στην Ιταλία στο Ολίμπικο. Υπό αυτές τις συνθήκες, το τελικό 2-0 είναι μάλλον ικανοποιητικό χαρακτηρίζεται. Αμυντικά η προσπάθεια ήταν καλή, επιθετικά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι πλην των αντεπιθέσεων, αν και είχε δυο καλές ευκαιρίες. «Είμαστε εν μέσω μιας διαδικασίας, χτίζουμε κάτι καινούριο. Τα σημάδια είναι θετικά, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, είναι δύσκολη διαδικασία. Συνεχίζουμε» τόνισε ο Ολλανδός. Η Ελλάδα μπορεί να μην έχει ελπίδες πρόκρισης, ωστόσο παραμένει χωρίς νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια επίσημα και μη. Με Πασχαλάκη, Λημνιό και Χατζηδιάκο, η Εθνική έχει χρησιμοποιήσει 32 ποδοσφαιριστές σε επτά αγώνες στα προκριματικά του EURO 2020. Κανένας δεν έχει παίξει και στα επτά.

Ολα για όλα η Βοσνία
Η Βοσνία ήταν εντυπωσιακή στη Ζένιτσα, διέλυσε με 4-1 τη Φινλανδία και μπήκε ξανά δυνατά στη μάχη της πρόκρισης για τα τελικά του Euro 2020. Oι Βόσνιοι βρέθηκαν στο -2 από τους Φινλανδούς, ενώ κάλυψαν και τη διαφορά τερμάτων από το ματς του Τάμπερε (0-2). Ο Προσινέτσκι δικαιώθηκε με την παραμονή του στον πάγκο, ενώ εκτός ήταν ο τραυματίας Τζέκο, ο οποίος δεν υπολογίζεται και για το ματς με την Εθνική. Η Βοσνία «καίγεται» για το τρίποντο, δείχνει σε καλό μομέντουμ και είναι αποφασισμένη για την πρώτη εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Ελλάδα.

Ελλάδα – Βοσνία, τα πέντε τελευταία

Στα τελευταία 10 ματς που έχουν δώσει οι δύο ομάδες η Ελλάδα μετράει 4 νίκες, άλλα 5 ματς έχουν λήξει ισόπαλα και η Βοσνία μετράει μόλις μία νίκη.

26/03/19 Βοσνία – Ελλάδα 2-2
09/06/17 Βοσνία – Ελλάδα 0-0
13/11/16 Ελλάδα – Βοσνία 1-1
22/03/13 Βοσνία – Ελλάδα 3-1
12/10/12 Ελλάδα – Βοσνία 0-0

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στα Προκριματικά Euro 2020 με 200+ ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X