Βουλγαρία - Αγγλία: Για την πρωτιά στη Σόφια!

Βουλγαρία – Αγγλία: Για την πρωτιά στη Σόφια!

Εναρξη: 21:45, 14/10/2019
Γήπεδο:
Vasil Levski National Stadium

Η Αγγλία ηττήθηκε για πρώτη φορά από το 2007 σε ματς προκριματικών Euro και κόντρα στη Βουλγαρία αναζητά την πρωτιά στον όμιλο!

Το βλέμμα στο… Nations League η Βουλγαρία
Δεν έπεισε ούτε με το Μαυροβούνιο εκτός έδρας και αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα. Ακόμα μια κακή εμφάνιση στα προκριματικά του Euro, ακόμα μια ήττα. Ηταν η τρίτη στο γκρουπ, ενώ έχει και τρεις ισοπαλίες. Χωρίς νίκη ακόμα και το βλέμμα είναι μόνο στα πλέι οφ του Nations League. Bέβαια, το αρνητικό είναι πως δεν έχει νίκη στα εννέα τελευταία επίσημα παιχνίδια της, έχοντας πέντε ήττες. Νίκη ψυχολογίας αναζητά με την Αγγλία, με τον Κράσιμιρ Μπαλάκοβ να αισθάνεται έντονη πίεση. Κλειστό ένα μεγάλο μέρος της κερκίδας λόγω τιμωρίας.

Εχασε η Αγγλία!
Ναι, είναι γεγονός, η Αγγλία ηττήθηκε σε παιχνίδι προκριματικών Euro. Ενα απίθανο σερί που κρατούσε από το 2007 (19-3-0), αλλά και στο αήττητο σερί σε προκριματικά μεγάλης διοργάνωσης που κρατούσε από το 2009 (34-9-0)! H Αγγλία ηττήθηκε στην Πράγα με 2-1 από την Τσεχία, παρά το γεγονός πως βρέθηκε να προηγείτει. Ωστόσο, τα κενά στην άμυνα έφεραν την ήττα. Ωστόσο, η ομάδα του Σάουγκεϊτ, κρατάει στα χέρια της την τύχη για τα τελικά του EURO, αφού μπορεί να σφραγίσει το εισιτήριο με νίκη στη Σόφια επί της Βουλγαρίας. Εκτός ο Ρόουζ, αλλά και ο Μάντισον. Η Αγγλία δεν έχει ηττηθεί ποτέ από τη Βουλγαρία, αφού σε 11 ραντεβού επίσημα και φιλικά, έχει 7 νίκες και 4 ισοπαλίες, ενώ στα 9 δεν δέχθηκε καν γκολ!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στα Προκριματικά Euro 2020 με 200+ ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X