Γαλλία – Ολλανδία: Απαιτητικό τεστ για τους «οράνιε»

Γαλλία – Ολλανδία: Απαιτητικό τεστ για τους «οράνιε»

Στο «Παρκ ντε Πρενς», η Γαλλία φιλοξενεί τους Ολλανδούς στις 21:45, για τη δεύτερη αγωνιστική του Α’ ομίλου του League A του νεότευκτου Nations League Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Γερμανία (0-0) στο Μόναχο, στην πρεμιέρα των υποχρεώσεών της. Οι «οράνιε» παίζουν για πρώτη φορά στο θεσμό.

Κάνε το όπως πέρσι
Η Γαλλία απέδρασε από το Μόναχο με την ισοπαλία (0-0) στις αποσκευές της, δίχως να εντυπωσιάσει. Είχε λιγότερη κατοχή της μπάλας και περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, στηριζόμενη στις αντεπιθέσεις. Ο ένας βαθμός ήταν σημαντικός και τώρα, επιστρέφοντας στη βάση της, στοχεύει σε νίκη επί των Ολλανδών.

Με όλα τα όπλα, πλην του τραυματία Γιορίς, στη φαρέτρα τους οι «μπλε» θα παραταχθούν απόψε, με στόχο να επαναλάβουν το κατόρθωμα του Αυγούστου 2017, όταν διέσυραν τους «οράνιε» με το εμφατικό 4-0.

Κάθε τέλος, μία αρχή
Η Ολλανδία ξεπέρασε το εμπόδιο των Περουβιανών (2-1) σε φιλική αναμέτρηση στο Άμστερνταμ την Πέμπτη, με ανατροπή μάλιστα. Ο χαφ Ακίνο (13’) έβαλε μπροστά τη «μπλανκιρόχα», με τον Ντεπάι (60’ 82’) να σημειώνει δυο γκολ για τους «οράνιε», προσφέροντας χαρά στους περίπου 40.000 Ολλανδούς φιλάθλους. Το εν λόγω ματς ήταν το αποχαιρετιστήριο του Γουέσλεϊ Σνάιντερ, με τον 34χρονο να δηλώνει ότι αποσύρεται από την εθνική ομάδα. Ο βραχύσωμος χαφ βρίσκεται από πέρσι στο Κατάρ, υπερασπιζόμενος τη φανέλα της Αλ Γκαράφα.

Ο Ρόναλντ Κούμαν ανέλαβε τα ηνία της εθνικής ομάδας τον Φεβρουάριο του 2018 με στόχο να την οδηγήσει στο EURO 2020 αλλά και το Μουντιάλ 2022. Αντικατέστησε τον Ντικ Άντβοκαατ, που απέτυχε να εξασφαλίσει την πρόκριση στο Μουντιάλ 2018, στα γήπεδα της Ρωσίας. Ο 55χρονος Κούμαν επέστρεψε στους «οράνιε» μετά το 1998, όταν ήταν μέλος του προπονητικού επιτελείου τους.

Οι Σίλεσεν (γκολκίπερ, Μπαρσελόνα), Μπλιντ (μπακ, Άγιαξ), Στρότμαν (χαφ, Μαρσέιγ), Βέιναλντουμ (χαφ, Λίβερπουλ), Ντεπάι (εξτρέμ, Λυών), Πρόμες (εξτρέμ, Σεβίλλη) και Μπάμπελ (φορ, Μπεσίκτας) ξεχωρίζουν από τα ονόματα της αποστολής.

Επιπρόσθετα στατιστικά

Πρόσφατη παράδοση:

Γαλλία – Ολλανδία       4-0 (ΠΠΚ 2018)

Γαλλία – Ολλανδία       2-0 (Φιλικό)

Γαλλία – Ολλανδία       2-1 (Φιλικό)

Γαλλία – Ολλανδία       1-1 (Φιλικό)

Παίξε νόμιμα στοίχημα ποδόσφαιρο από υπολογιστή ή κινητό με υψηλές αποδόσεις. |21+

Σχολιάστε

X