Μεξικό - Κόστα Ρίκα: Αήττητο κόντρα στους «Τίκος»

Μεξικό – Κόστα Ρίκα: Αήττητο κόντρα στους «Τίκος»

Εναρξη: 04:30, 30/06/2019
Γήπεδο: Ενερτζι, Χιούστον

Το Μεξικό αντιμετωπίζει στο Χιούστον την Κόστα Ρίκα, έχει σύμμαχο την παράδοση, αλλά κι ένα καλοδουλεμένο σύνολο ικανό να κάνει τη διαφορά. 

Με παράδοση το Μεξικό!

Το Μεξικό ολοκλήρωσε με το απόλυτο νικών τις υποχρεώσεις του στον Α’ όμιλο, επικρατώντας και της Μαρτινίκα με 3-2. Ηταν η τρίτη επιτυχία έπειτα τις νίκες με Καναδά και Κούβα. Πλέον, στα προημιτελικά του Gold Cup θα βρει απέναντί του την Κόστα Ρίκα. Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 51 φορές, το Μεξικό μετράει 26 νίκες, η Κόστα Ρίκα έχει κερδίσει 7 παιχνίδια, ενώ 18 αναμετρήσεις ολοκληρώθηκαν ισόπαλες. Από τα φαβορί του τουρνουά το συγκρότημα του Χεράρδο Μαρτίνο, θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο και εντός γηπέδου.

Για την έκπληξη η Κόστα Ρίκα

Ηττα 2-1 από την Αϊτή για την Κόστα Ρίκα, η οποία σε ακόμα ένα ματς δεν έπεισε με την απόδοσή της. Χάθηκε η πρωτιά για τους Τίκος, η ομάδα δεν έχει πλάνο και δεν μπορεί να παίξει επιθετικά, κάτι που κάνει τον Ματόσας να βρίσκεται σε αδιέξοδο. Στο Gold Cup και σε επτά αναμετρήσεις η Κόστα Ρίκα δεν έχει κερδίσει το Μεξικό, μετρώντας πέντε ήττες. Μέσα Τζορτζ και ΜακΝτόναλντ για τους Τίκος.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Στοίχημα στο CONCACAF Γκολντ Καπ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις |21+

Σχολιάστε

X