ΗΠΑ - Γουϊάνα: Πρώτο εμπόδιο για την κορυφή του Gold Cup!

ΗΠΑ – Γουϊάνα: Πρώτο εμπόδιο για την κορυφή του Gold Cup!

Εναρξη: 05:00, 19/06/19
Γήπεδο: «Allianz Field», Mινεζότα

Πρεμιέρα για τις ΗΠΑ στο Gold Cup, όπου υποδέχονται τη Γουιάνα στη Μινεζότα. Με παράδοση οι γηπεδούχοι στις πρεμιέρα της διοργάνωσης. 

Κοιτάζουν την κορυφή του Gold Cup oι ΗΠΑ!
Πρεμιέρα για τις ΗΠΑ στο Gold Cup και πρώτο εμπόδιο στη μάχη για την πρωτιά στον όμιλο είναι η Γουιάνα. Αλλωστε, το 2017 κέρδισε στον τελικό 2-1 την Τζαμάικα και κατέκτησε τη διοργάνωση για έκτη φορά στην ιστορία της, ενώ στόχος της είναι να φτάσει το Μεξικό. Η τελευταία φορά πάντως που απέτυχε να φτάσει μέχρι και τα ημιτελικά ήταν το 2000. Στον πάγκο βρίσκεται ο Γκρεγκ Μερχάλτερ, ο οποίος θέλει να παρουσιάσει μια επιθετική ομάδα. Βέβαια, το μομέντουμ δεν είναι ιδανικό, μιας και προηγήθηκε η ήττα από τη Τζαμάικα, αλλά και από τη Βενεζουέλα. Δέχθηκε τέσσερα γκολ και δεν μπόρεσε να σκοράρει ούτε μια. Σύμμαχος η παράδοση, αφού οι ΗΠΑ (έχει 56 νίκες τις περισσότερες στη διοργάνωση) παραμένουν αήττητες στις πέντε τελευταίες πρεμιέρες τους στο Gold Cup, έχοντας τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία.

Για την Γουιάνα αυτή θα είναι η πρώτη συμμετοχή σε τελική φάση Gold Cup και σκοπεύει σε μια αξιοπρεπή παρουσία. Στον πάγκο της ο Μίκαελ Τζόνσον κι αυτή είναι η σοβαρότερη πρόκληση στην καριέρα του. Ηττα από Βερμούδες και Αϊτή στα δυο φιλικά προετοιμασίας.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Στοίχημα στο CONCACAF Γκολντ Καπ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις |21+

Σχολιάστε

X