Ελλάδα - Κόσοβο: Βήμα... κορυφής στο ΟΑΚΑ!

Ελλάδα – Κόσοβο: Βήμα… κορυφής στο ΟΑΚΑ!

Εναρξη:21.45, 14/10/2020
Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Για την πρωτιά η Ελλάδα!
Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η κλήρωση του ομίλου της Εθνικής στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας του Nations League, ο στόχος ήταν ξεκάθαρος, η πρώτη θέση του ομίλου. Βασικός αντίπαλος ήταν και παραμένει η Σλοβενία και γι’ αυτό νίκες σε παιχνίδια όπως με τη Μολδαβία είναι το λιγότερο απαραίτητες. Η Ελλάδα πήρε τους τρεις βαθμούς επικρατώντας με 2-0 και έφτασε τους 7 στον όμιλο, όσους έχει και η Σλοβενία που επικράτησε εκτός έδρας του Κοσόβου με 1-0. Θυμίζουμε, πως η Εθνική έχει αποσπάσει λευκή ισοπαλία από τη Σλοβενία, ενώ έχει επικρατήσει 2-1 εκτός έδρας του Κοσόβου

Αήττητη η ομάδα του Τζον Φαν’τ Σχιπ, με τον Ολλανδό τεχνικό να τονίζει: «Δεν θα είναι το ίδιο ματς με τη Μολδαβία και θα πρέπει να παίξουμε πιο γρήγορα και δυνατά. Πρέπει να έχουμε πιο καλό build up στο παιχνίδι μας. Το παιχνίδι που παίζει το Κόσοβο θα μας βοηθήσει όμως από την άλλη θα είναι ένας πολύ πιο δυνατός αντίπαλος και θέλει σοβαρότητα και προσοχή για να νικήσουμε».

Παρότι ο Φαν’τ Σχιπ δεν έχει καταλήξει ακόμα υπάρχει ΤΟ ενδεχόμενο ο Χατζηδιάκος να μετατοπιστεί στο κέντρο της άμυνας αντι για δεξί μπακ που ήταν με τη Μολδαβία. Σε αυτήν την περίπτωση ο Ρότα θα πάρει θέση βασικού δεξιού μπακ. Ο 23χρονος Ρότα, που παίζει δεξιός μπακ (αυτή είναι η βασική του θέση) αλλά και στόπερ & εξάρι φέτος με τη Φορτούνα Σιτάρντ έχει 4 συμμετοχές.

Χωρίς περιθώρια το Κόσοβο
To Κόσοβο ηττήθηκε 1-0 εντός έδρας από τη Σλοβενία και ουσιαστικά έμεινε εκτός διεκδίκησης της κορυφής του ομίλου. Οι Κοσοβάροι δεν έχουν το μομέντουμ, μετά και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια των προκριματικών του Euro (ηττα στον ημιτελικό από τη Βόρεια Μακεδονία). Μάλιστα, δεν έλειψαν και οι φωνές που ζήτησαν την αποχώρηση του εκλέκτορα Σαλάντ, ο οποίος σίγουρα πιστώνεται την εκτόξευση της ομάδας την τελευταία τριετία. Χωρίς νίκη εδώ και 7 ματς «νταρντάνιανς», που έχουν μόλις ένα βαθμό στον όμιλο, την ισοπαλία με τη Μολδαβία. Σε ακόμα ένα ματς θα παρουσιαστούν με σημαντικές απουσίες, όπως του Μουρίκι (Λάτσιο) και του αρχηγού, Ραχμάνι.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A BetΈνας αγώνας –  πολλές επιλογές – ένα στοίχημα! |21+

Σχολιάστε

X