Γαλλία - ΗΠΑ: Σαν τελικός...

Γαλλία – ΗΠΑ: Σαν τελικός…

Έναρξη: 22:00, 28/06/2019
Γήπεδο: Parc des Princes, Παρίσι

Σε ένα τεράστιο ραντεβού, Γαλλία και ΗΠΑ θα κονταροχτυπηθούν για ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Σαν… τελικός Μουντιάλ!

Η Γαλλία έκανε την έκπληξη στη φάση των «16» επικράτησε 2-1 της Βραζιλίας και βρέθηκε στα προημιτελικά του Μουντιάλ. Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, η οικοδέσποινα είχε ψυχικά αποθέματα, περισσότερες λύσεις και χάρη στο γκολ της Ανρί στο 106′ πήρε μια σπουδαία πρόκριση. Ενα σπουδαίο ραντεβού και η Γαλλία ζει σε ποδοσφαιρικούς ρυθμούς. Το γυναικείο ποδόσφαιρο στα καλύτερά του και το «Allez Les Bleues» σε κάθε γωνιά του Παρισιού. «Οταν καταφέραμε να κάνουμε κάτι μια φορά, τότε πρέπει να μπορούμε να το ξανακάνουμε» είπε η Αμαντίν Ανρί, αναφερόμενη στο γεγονός πως η Γαλλία είναι η ομάδα που ανάγκασε τις ΗΠΑ στη μοναδική ήττα στα 50 τελευταία ματς. Θα γίνει η πρώτη χώρα που κατακτά ταυτόχρονα Παγκόσμιο Κύπελλο σε Άνδρες και Γυναίκες. Το πρώτο βήμα η Γαλλία καλείται να το κάνει απόψε!

Απίθανο σερί για ΗΠΑ

ΗΠΑ, το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ! Η αρχηγός της παγκόσμιας πρωταθλήτριας, Ράπινο με δικό της πέναλτι έδωσε τη νίκη 2-1 κόντρα στην Ισπανία και την έστειλε στα προημιτελικά του τουρνουά. Ηταν η δέκατη διαδιχική νίκη, ενώ σε αυτό το διάστημα έχει δεχθεί γκολ μόλις σε δυο ματς. Στα γήπεδα της Γαλλίας έχει… προλάβει να σκοράρει 20 φορές! Η τελευταία της ήττα ήταν σε φιλικό ματς τον Γενάρη, στη Χάβρη από την Γαλλία, την οποία δεν έχει κερδίσει στα τρία τελευταία ραντεβού τους.

Οι νικήτριες του Μουντιάλ

1991 (Κίνα) ΗΠΑ – Νορβηγία 2-1

1995 (Σουηδία) Νορβηγία – Γερμανία 2-0

1999 (ΗΠΑ) ΗΠΑ – Κίνα (5-4 πεν, 0-0 κ.α.)

2003 (ΗΠΑ) Γερμανία – Σουηδία 2-1

2007 (Κίνα) Γερμανία – Βραζιλία 2-0

2011 (Γερμανία) Ιαπωνία – ΗΠΑ (3-1 πεν. 2-2)

2015 (Καναδάς) ΗΠΑ – Ιαπωνία 5-2

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών 2019 με 100+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X