Μαρόκο - Ακτή Ελεφαντοστού: Ντέρμπι στον 4ο όμιλο!

Μαρόκο – Ακτή Ελεφαντοστού: Ντέρμπι στον 4ο όμιλο!

Εναρξη: 20:00, 28/06/2019
Γήπεδο: Al Salam Stadium, Κάιρο

Ντέρμπι στον 4ο όμιλο του Κόπα Άφρικα, όπου το Μαρόκο αντιμετωπίζει την Ακτή Ελεφαντοστού. Με… παράδοση ο Ρενάρ κόντρα στην πρώην ομάδα του. 

Με… αυτογκόλ το Μαρόκο!
To Μαρόκο δεν έπεισε κόντρα στη Ναμίμπια, είχε τον έλεγχο, την κατοχή, αλλά όχι και την ουσία για να πάρει μια εύκολη νίκη. Ωστόσο, τα κατάφερε να μπει με το δεξί σε Κόπα Άφρικα έπειτα από 11 χρόνια χάρη σε έναν… αντίπαλο. Το αυτογκόλ του Κεϊμούιν έδωσε το τρίποντο στους Μαροκινούς, οι οποιίο με νίκη στο ντέρμπι του ομίλου εξασφαλίζουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Κόουτς της ομάδας ο Ρενάρ, με τον οποίο στον πάγκο η Ακτή το 2015 πανηγύρισε τη δεύτερη κατάκτηση του τροπαίου στην ιστορία της. Μάλιστα, το Μαρόκο με τον Γάλλο στον πάγκο μετρά δυο νίκες κόντρα στους «Ελέφαντες». Σημαντική η επιστροή του Μπελχαντά, ο οποίος θα δώσει ώθηση στον άξονα.

Με το δεξί η Ακτή Ελεφαντοστού
Η Ακτή Ελεφαντοστού έκανε ιδανικό ξεκίνημα στο Κόπα Άφρικα, αφού επικράτησε 1-0 της Νοτίου Αφρικής. Δεν εντυπωσίασε με την εικόνα της, ωστόσο μπόρεσε να τα πάει περίφημα στο ανασταλτικό της κομμάτι. Η ανανεωμένη ομάδα του Καμαρά, έδειξε πως μπορεί να κάνει την υπέρβαση και να πετύχει πολλά περισσότερα στο φετινό τουρνουά. Πέντε νίκες και μόλις μια ήττα μετρά στη νέα χρονιά, ενώ έχει μια αποτυχία στα 13 πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Οι «Ελέφαντες» θα παρουσιαστούν χωρίς προβλήματα στο ντέρμπι με το Μαρόκο, μιας και ο βασικός μπακ, Ντουμπία επιστρέφει στο βασικό σχήμα.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Kόπα Άφρικα 2019 με 100+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X