Παραγουάη - Κατάρ: Το ντεμπούτο των πρωταθλητών Ασίας!

Παραγουάη – Κατάρ: Το ντεμπούτο των πρωταθλητών Ασίας!

Εναρξη: 22:00, 16/06/2019
Γήπεδο: Maracanã, Rio de Janeiro

Η Παραγουάη αντιμετωπίζει την καλεσμένη ομάδα του Κατάρ σε ένα ματς που δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Με Καρντόσο οι Παραγουανοί. 

Η Παραγουάη αφήνει… πίσω το Copa America 2016
Η Παραγουάη θέλει να αφήσει πίσω της τις άσχημες παραστάσεις στα γήπεδα των ΗΠΑ, όταν και πήρε μόλις ένα βαθμό σε όμιλο με: ΗΠΑ, Κολομβία, Κόστα Ρίκα. Αλλωστε, με ένα γκολ ενεργητικό δεν θα μπορούσε να ζητήσει κάτι περισσότερο. Το 2011 η Παραγουάη έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, αλλά δεν τα κατάφερε και έχει μείνει με δύο κατακτήσεις. Ο «γερόλυκος» Ρόκε Σάντα Κρουζ έμεινε εκτός αποστολής, αντίθετα ο 36χρονος Καρντόσο κέρδισε την εμπιστοσύνη του Μπερίσο. Ο τελευταίος ανέλαβε τον Φεβρουάριο την Παραγουάη και προσπαθεί να αλλάξει την εικόνα της ομάδας. Στο τελευταίο φιλικό επικράτησε 2-0 της Γουατεμάλας, ήταν η πρώτη νίκη έπειτα τον Οκτώβριο του 2017 (!).

Στο Copa America ως πρωταθλήτρια Ασίας

Το Κατάρ αποδέχθηκε την πρόσκληση της Ομοσπονδίας της Νοτίου Αμερικής και μαζί με την Ιαπωνία θα βρεθούν στα γήπεδα της Βραζιλίας. Αξίζει πάντως να σημειωθεί, πως καμία «καλεσμένη» δεν έχει κερδίσει τη διοργάνωση του Copa America. Θα παρουσιαστεί στο τουρνουά, ως πρωταθλήτρια Ασίας, σε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της διοργάνωσεις. Ξεχωρίζει ο πρώτος σκόρερ του Κυπέλλου Ασίας με εννιά τέρματα, Αλμοέζ Αλί. Μια φορά έχει αντιμετωπίσει την Παραγουάη, το 2009, επικρατώντας 2-0.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Στοίχημα στο Κόπα Αμέρικα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις |21+

Σχολιάστε

X