Πορτογαλία - Λουξεμβούργο: Ψάχνει το ξέσπασμα

Πορτογαλία – Λουξεμβούργο: Ψάχνει το ξέσπασμα

Έναρξη: 21:45, 11/10/2019
Γήπεδο: Estádio José Alvalade (Lisboa)

Οι πρωταθλητές Ευρώπης, Πορτογάλοι προέρχονται από δύο εντυπωσιακά αποτελέσματα τον Σεπτέμβριο και έχουν εννέα γκολ στα τελευταία δύο παιχνίδια τους.

Οι Πορτογάλοι επικράτησαν εύκολα και εντυπωσιακά των Λιθουανών και των Σέρβων εκτός έδρας. Νωρίτερα είχαν κερδίσει και τον πρώτο τίτλο τους στο Nations League. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι σε αυτόν τον όμιλο και έχουν το απόλυτο προβάδισμα πρόκρισης.

Το Λουξεμβούργο είναι 4ο με 4 πόντους στον όμιλο. Κέρδισε εντός την Λιθουανία στο εναρκτήριο παιχνίδι του γκρουπ όμως μετά είχε τρεις ήττες σε τέσσερα ματς. Είναι το αουτσάιντερ της αναμέτρησης ενώ δεν έχει κερδίσει ποτέ στα τελευταία πέντε παιχνίδια του. Επιπλέον έχει χάσει στα τρία από αυτά. Τα πράγματα δεν δείχνουν τόσο καλά για το Λουξεμβούργο.

Πορτογαλία – Λουξεμβούργο, οι αριθμοί

Η Πορτογαλία θέλει τη νίκη με το Λουξεμβούργο και να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο και κόντρα στην Ουκρανία για να… κλειδώσει την πρώτη θέση στον όμιλο. Οι Πορτογάλοι εκτιμάται πως θα συνεχίσουν να βρίσκονται σε καλή φόρμα και ενώ έχουν σκοράρει 17 φορές στα τελευταία 4 παιχνίδια τους εντός. Οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν επικρατήσει στα τελευταία τους οκτώ ματς με Λουξεμβούργο ενώ είναι αήττητοι στα τελευταία 18 ευρωπαϊκά παιχνίδια τους.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει κάνει την επιστροφή του και οι Πορτογάλοι δείχνουν πολύ καλά. Έχει σκοράρει πλέον εναντίον 40 Εθνικών, κάνοντας ρεκόρ ενώ απέναντι στο Λουξεμβούργο είναι δεδομένο πως θα έχει εύκολο έργο. Το Λουξεμβούργο είναι χωρίς νίκη στα τελευταία πέντε ματς εκτός. Η Πορτογαλία είναι αήττητη σε εννιά ματς εντός. Η Πορτογαλία έχει κερδίσει τα τελευταία τέσσερις ματς, σκοράροντας δεκατρεις φορές.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στα Προκριματικά Euro 2020 με 200+ ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X