Πορτογαλία – Σερβία: Δύσκολη αποστολή μετά την γκέλα!

Πορτογαλία – Σερβία: Δύσκολη αποστολή μετά την γκέλα!

Εναρξη: 21:45, 25/03/2019
Γήπεδο: Estadio da Luz (64.642), Λισσαβώνα

Στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των Προκριματικών του Euro 2020, η Πορτογαλία φιλοξενεί για τον 2ο Ομιλο τη Σερβία στο «Εστάντιο ντα Λουζ» της Λισσαβώνας το βράδυ της Δευτέρας (21:45).

Στην πρεμιέρα του ομίλου την Παρασκευή, η Πορτογαλία γκέλαρε εντός έδρας κόντρα στην Ουκρανία (0-0), βρήκε απέναντι έναν Πιατόφ που κατέβασε… ρολά και πλέον κόντρα στη Σερβία ζητάει επειγόντως νίκη. Οι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν στην Πορτογαλία για το πρώτο τους ματς στον όμιλο, αφού στην πρώτη αγωνιστική είχαν ρεπό. Την Τετάρτη σε φιλικό παιχνίδι έμειναν στο ισόπαλο 1-1 με τη Γερμανία στο Βόλφσμπουργκ.

«Σβήνει» την γκέλα η Πορτογαλία
Απρόσμενο αποτέλεσμα για την Πορτογαλία στην πρεμιέρα των ομίλων κόντρα στην Ουκρανία (0-0), δημιούργησε φάσεις, όμως έπεσε πάνω σε έναν εκπληκτικό Πιατόφ που εξουδετέρωσε κάθε απειλή των παικτών του Φερνάντο Σάντος. Ενα αποτέλεσμα το οποίο δεν ήταν στο… πρόγραμμα και ειδικά εντός έδρας. Για τη 2η αγωνιστική φιλοξενούν τη Σερβία, ένα σαφώς πιο ποιοτικό σύνολο από τους Ουκρανούς.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής χαρακτήρισε άδικο το αποτέλεσμα, με τον Πορτογάλο τεχνικό να μετράει 16 νίκες, 1 ισοπαλία και μόλις 2 ήττες σε 19 αγώνες προκριματικών μεγάλων διοργανώσεων στον πάγκο της Εθνικής! Πάντως, το αρνητικό σερί του συνεχίστηκε, κάτι που εμφάνισε και ως τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, όπου δεν κερδίζει σε πρεμιέρες προκριματικών EURO (0-3-1 έκτοτε).

«Η Σερβία έχει αρκετές ομοιότητες με την Ουκρανία, όμως υπάρχουν διαφορές στα ατομικά χαρακτηριστικά των παικτών, που είναι πιο γρήγοροι. Εμείς καλούμαστε να δείξουμε το ίδιο ποιοτικοί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με απουσίες η Σερβία
Επειτα από πάρα πολλά χρόνια δείχνει μία ομάδα με ταλέντο, σοβαρή δουλειά σε πολλά κομμάτια της, ώστε να αξιοποιηθεί κατάλληλα η… φουρνιά παικτών της. Όπως δείχνουν τα αποτελέσματά της, η πορεία της δικαιώνεται η προσπάθεια και υπάρχει η δυνατότητα για ακόμη καλύτερες ημέρες.

Στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων είχε ρεπό, λίγες μέρες νωρίτερα έμεινε στο 1-1 με τη Γερμανία σε φιλική αναμέτρηση στο Βόλφσμπουργκ, έχοντας καλή απόδοση, προηγήθηκε στο 12’ με τον Γιόβιτς, όμως ισοφαρίστηκε στο 69’. Το Φθινόπωρο, στο Nations League παρουσιάστηκε σοβαρή και με απολογισμό 4-2-0 πήρε την 1η θέση στο 4ο γκρουπ της 3ης κατηγορίας και παράλληλα την άνοδο.

Δύο προβλήματα προέκυψαν στο αγωνιστικό σκέλος. Εκτός μάχης τέθηκαν οι βασικότατοι Κολάροβ, Φέισα, ενώ ήταν γνωστό πως θα απουσιάσουν και οι Μάτιτς, Κόστιτς.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

Εννέα φορές έχουν συναντηθεί στο παρελθόν οι δύο εθνικές ομάδες, τόσο σε επίσημο, όσο και σε φιλικό επίπεδο. Η Πορτογαλία έφτασε 5 φορές σε νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο νίκες οι Σέρβοι.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στα Προκριματικά Euro 2020 με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X