Eurovision Συμμετοχές: Με «Better Love» η Ελλάδα

Eurovision Συμμετοχές: Με «Better Love» η Ελλάδα

Με φόντο την τρίτη εβδομάδα του Μαΐου, εκεί όπου θα διεξαχθεί η 64η Eurovision στο Ισραήλ και στο χώρο «Expo Tel Aviv» στην πρωτεύουσα της χώρας, όλη η Ευρώπη κινείται σε ρυθμούς… μουσικής από τον Ιανουάριο.

To “Better Love” της Ελλάδας
Στις 6 Μαρτίου έγινε γνωστή η ελληνική συμμετοχή, ένα ιδιαίτερο τραγούδι σε ρυθμό και video clip που δεν έχει εκπροσωπήσει στο παρελθόν άλλη φορά την Ελλάδα. Η Κατερίνα Ντούσκα και το «Better Love» θα βρεθούν στη σκηνή του «Expo Tel Aviv» στον πρώτο προκριματικό την Τρίτη 14 Μαΐου, σε μουσική και στίχους δικούς της, σε συνεργασία με τους «Leon of Athens» και τον Ντέιβιντ Σνέντον. Αμεσα τα σχόλια ήταν θετικά από τον κόσμο. Πολύ θετικά! Η 29χρονη Ελληνίδα, γεννημένη στο Κιούμπεκ του Καναδά, «έσκασε» σαν… βόμβα από την ΕΡΤ, την ώρα που πολλά ονόματα, πιο γνωστά στο ελληνικό κοινό, είχαν γραφτεί στον Τύπο για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη Eurovision 2019 του Ισραήλ.

Με Τάμτα και «Replay» η Κύπρος
Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε στην 2η θέση της Eurovision 2018 στην Πορτογαλία, σε μία εξαιρετική παρουσία και τραγούδι, για την υψηλότερη θέση της Κύπρο στη διοργάνωση. Με φόντο την πρωτιά και για την παρθενική της νίκη, η Κύπρος επέλεξε την Τάμτα και το «Replay» να εκπροσωπήσει τη χώρα. Ενα όνομα, που όπως είπαμε πιο πάνω, έπαιξε για τα ελληνικά χρώματα.

Ολλανδία, Ρωσία, Σουηδία και Ελβετία τα φαβορί
Στον αντίκτυπο του κόσμου, οι Ολλανδία, Ρωσία, Σουηδία και Ελβετία είναι οι χώρες που καταλαμβάνουν τις θέσεις των πιο… καυτών τραγουδιών για την πρώτη θέση, βάζοντας και την Κύπρο στην 5άδα. Η φετινή Eurovision θα διεξαχθεί την 3η εβδομάδα του Μαΐου. Ο πρώτος προκριματικός την Τρίτη 14 Μαΐου με έντονο ελληνικό στοιχείο, αφού τόσο η Ελλάδα, όσο και η Κύπρος θα βρεθούν στην πίστα το ίδιο βράδυ. Την Πέμπτη 16 Μαΐου ο δεύτερος προκριματικός γύρος, ενώ το Σάββατο στις 18 του ίδιου μήνα ο μεγάλος τελικός.

Ατελείωτο στοίχημα στη Eurovision με αμέτρητα ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X