Ουγγαρία - Ουαλία: Με παράδοση οι «Δράκοι»

Ουγγαρία – Ουαλία: Με παράδοση οι «Δράκοι»

Εναρξη: 21:45, 11/06/2019
Γήπεδο: Groupama Aréna, Βουδαπέστη

Η Ουγγαρία υποδέχεται την Ουαλία και θέλει νίκη για να παραμείνει στην κορυφή του 5ου Ομίλου. Σε κακό μομέντουμ οι Δράκοι του Ράιαν Γκιγκς. 

Να ισοφαρίσει το ρεκόρ η Ουγγαρία

Με κεκτημένη ταχύτητα η Ουγγαρία πέρασε το εμπόδιο του Αζερμπαϊτζάν, επικράτησε 3-1 εκτός έδρας και μπήκε δυνατά στη μάχη για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2020. Hταν η δεύτερη νίκη στον όμιλο και η δεύτερη διαδοχική , γεγονός που την έφερε στην κορυφή του 5ου Ομίλου. Κόντρα στην Ουαλία θέλει να κάνει το μεγάλο βήμα για το ένα από τα δυο εισιτήρια. Βέβαια, στα τελευταία δέκα ραντεβού με τους Ουαλούς έχει κρατήσει μόλις μια φορά ανέπαφη την εστία της. Αναζητά την τρίτη διαδοχική νίκη για πρώτη φορά από τον Σεπτέμβριο του 2011. Βέβαια, εντός έδρας έχει τέσσερις σερί νίκες και θέλει να ισοφαρίσει το ρεκόρ του 2007 με πέντε επιτυχίες.

Με θετική παράδοση η Ουαλία

Εκτός έδρας ήττα 2-1 από την Κροατία υπέστη η Ουαλία στο δεύτερο παιχνίδι της στον όμιλο των προκριματικών. Κακή εμφάνιση επιθετικά, προσπάθησε να αλλάξει τις ισορροπίες μετά τη μείωση του σκορ, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Οι «Δράκοι» έχουν κερδίσει τα τέσσερα από τα πέντε ματς κόντρα στην Ουγγαρία σε όλες τις διοργανώσεις. Βέβαια, δεν βρίσκονται σε καλό μομέντουμ, μιας και η τελευταία νίκη τους… χάνεται τον Οκτώβριο του 2018! Δυο σερί εκτός έδρας για τους Δράκους, τρεις διαδοχικές είχαν τον Ιούνιο του 2016 με τον Κόλεμαν. Αξίζει πάντως να σημειωθεί, πως τα οκτώ τελευταία γκολ των Ουαλών επιτεύχθηκαν από διαφορετικούς παίκτες – Ράμσεϊ, Ρόμπερτς, Βόουκς, Γουίλσον, Μπέιλ, Γουντμπερν, Τζέιμς, Μπρουκς.

Βαθμολογία 5ου Ομίλου

1. Ουγγαρία 3 (5-4) 6
2. Κροατία 3 (5-4) 6
3. Σλοβακία 2 (2-1) 3
4. Ουαλία 2 (2-2) 3
5. Αζερμπαϊτζάν 2 (2-2) 0

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στα Προκριματικά Euro 2020 με 200+ ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X