Κροατία - Σλοβακία: Ολα για την πρωτιά η Χρβάτσκα!

Κροατία – Σλοβακία: Ολα για την πρωτιά η Χρβάτσκα!

Eναρξη: 21:45, 16/11/2019
Γήπεδο: Stadion HNK Rijeka (Rijeka)

«Τελικός» στην Ριέκα, όπου η Κροατία υποδέχεται τη Σλοβακία με το βλέμμα στην… κορυφή. Ανεβασμένη επιθετικά η Χρβάτσκα!

Κροατία για πρόκριση!
Μπορεί η Κροατία να διασφαλίσει σε αυτήν την αγωνιστική οριστικά πλέον μία θέση στο Euro 2020; Ήδη χάθηκε μία σημαντική ευκαιρία με την ισοπαλία της με την Ουαλία, όμως μήπως έχουν ακόμα τουλάχιστον μία για να τα καταφέρουν; Πιθανότατα να είναι και η τελευταία ευκαιρία των Κροατών, όμως όπως φαίνεται μπορούν να τα καταφέρουν. Οι Κροάτες είναι πρώτοι στον όμιλό τους με 14 πόντους έναντι 12 των δεύτερων Ούγγρων και 10 των τρίτων Σλοβάκων και φιλοξενούν την Σλοβακία στο γήπεδό τους. Το παιχνίδι αυτό δεν θα είναι τόσο εύκολο παρότι η Κροατία έχει αποδειχθεί έως τώρα η πιο δυνατή ομάδα του γκρουπ.

Θα αντιδράσει η Σλοβακία;
Παρόλα αυτά έχει χάσει τέσσερις πόντους στα τελευταία τρία παιχνίδια της, που επέτρεψε στις άλλες ομάδες να κλείσουν το κενό που υπήρχε. Οι Κροάτες πάντως ακόμα και έτσι παραμένουν φαβορί. Οι Σλοβάκοι είναι σε καλή κατάσταση έχοντας κερδίσει εκτός Αζερμπαϊτζάν και Ουγγαρία. Όμως το να κερδίσουν τους Κροάτες θα είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο ή απλά δύσκολο. Τα πιο μεγάλα προβλήματα των Σλοβάκων είναι στην άμυνά τους. Έχουν δεχθεί γκολ σε κάθε ένα από τα τελευταία επτά ματς τους. Δεν έχουν καταφέρει να κρατήσουν το μηδέν στην εστία τους εκτός και έχουν δεχθεί τέρματα σε 13 ματς μακριά από το γήπεδό τους. Η Κροατία σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές σε κάθε ματς εντός στον όμιλό της.

Γενικά έχει σκοράρει σε όλες τις αναμετρήσεις της στον όμιλο ενώ στα πέντε από τα τελευταία έξι ματς της έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες. Οι Σλοβάκοι επίσης έχουν χάσει επτά φορές στα τελευταία δέκα ματς τους εκτός. Η Κροατία έχει κερδίσει σε όλα τα 4 τελευταία ματς της εντός. Με πέντε νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια τους σε αυτό το γήπεδο οι Κροάτες έχουν ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο.

Κροατία – Σλοβακία, η παράδοση

06/09/19 Σλοβακία – Κροατία 0-4
11/08/10 Σλοβακία – Κροατία 1-1
16/10/07 Κροατία – Σλοβακία 3-0
29/05/04 Κροατία – Σλοβακία 1-0
16/08/00 Σλοβακία – Κροατία 1-1
29/05/98 Κροατία – Σλοβακία 1-2

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στα Προκριματικά Euro 2020 με 200+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X