Τσιτσιπάς - Φέντερερ: Για τον μεγάλο τελικό ο Έλληνας σταρ!

Τσιτσιπάς – Φέντερερ: Για τον μεγάλο τελικό ο Έλληνας σταρ!

Εναρξη: 16.00, 16/11/2019
Γήπεδο: ATP Finals, Λονδίνο

Απίθανος ο Τσιτσιπάς στο Λονδίνο γράφει τη δική του ιστορία! Ο Ελληνας πρωταθλητής είναι στα ημιτελικά και κόντρα στον Φέντερερ θέλει την υπέρβαση!

Ολα για όλα ο Τσιτσιπάς
Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κράτησε 2.52′ ο Tσιτσιπάς ηττήθηκε με ανατροπή με 7-6 (4), 6-4, 7-5 τον Στέφανο από τον Ναδάλ αν και ήδη ήξερε την παρουσία του στα ημιτελικά του ATP Finals στο Λονδίνο. Το βράδυ της Παρασκευής, ο Ζβέρεφ νίκησε τον Μεντβέντεφ και ο Ελληνας πρωταθλητής πήρε την 1η θέση και θα βρεθεί απέναντι στον Φέντερερ! Ο Τσιτσιπάς έχει μια ακόμη μεγάλη πρόκληση μπροστά του. Να κερδίσει για 2η φορά τον 6 φορές νικητή του τουρνουά Ρότζερ Φέντερερ και να είναι στον τελικό της Κυριακής.

 

Σούπερ Φέντερερ
Με συγκλονιστική εμφάνιση ο Ρότζερ Φέντερερ κέρδισε με 6-4, 6-3 τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον 3ο αγώνα του ομίλου του ATP Finals και προκρίθηκε για άλλη μια χρονιά στα ημιτελικά του τουρνουά. Ο Φέντερερ κερδίζει τον Τζόκοβιτς για 23η φορά και για πρώτη φορά μετά από το 2015 και το ATP Finals και θα παίξει στον 15ο ημιτελικό του σε 17 συμμετοχές στο τουρνουά.

Οι ημιτελικοί του Τσιτσιπά:

Ο ημιτελικός με τον Ελβετό σταρ στο ATP Finals θα είναι ο 11ος μέσα στο 2019 στο Tour για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Έλληνας τενίστας έχει παίξει και έχει χάσει σε ημιτελικό σε Grand Slam. Συνολικά με τους Big-3 σε ημιτελικούς έχει 2 ήττες και 1 νίκη με τον Ναδάλ και μια ήττα από τον Φέντερερ.

Australian Open: Ναδάλ-Τσιτσιπάς 6-2, 6-4, 6-0
Open 13: Τσιτσιπάς-Γκοφέν 7-6 (1), 6-2
Dubai Tennis Championships: Τσιτσιπάς-Μονφίς 4-6, 7-6 (4), 7-6 (4)
Estoril Open: Τσιτσιπάς-Γκοφέν 3-6, 6-4, 6-4
Madrid Open: Τσιτσιπάς-Ναδάλ 6-4, 2-6, 6-3
Rome Open: Ναδάλ-Τσιτσιπάς 6-3, 6-4
Citi Open: Κύργιος-Τσιτσιπάς 6-4, 3-6, 7-6 (7)
China Open: Τσιτσιπάς-Ζβέρεφ 7-6 (6), 6-4
Shangai Masters: Μεντβέντεφ-Τσιτσιπάς 7-6 (5), 7-5
Basel Open: Φέντερερ-Τσιτσιπάς 6-4, 6-4

Τσιτσιπάς vs Φέντερερ

Ο Έλληνας τενίστας από την αρχή του έτους έχει παίξει σε 10 ημιτελικούς και μετρά 5 προκρίσεις σε τελικούς!

Το έκανε στην Σανγκάη (Masters) όπου ηττήθηκε από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ. Λίγες ημέρες πριν είχε φτάσει στον ημιτελικό του China Open στο Πεκίνο και είχε κερδίσει με 2-0 τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Στην Ουάσινγτον, τον Αύγουστο, είχε παίξει στον ημιτελικό του Citi Open αλλά έχασε από τον Νικ Κύργιο, ενώ τον Μάιο στη Ρώμη ηττήθηκε από τον Ράφα Ναδάλ. Βέβαια μια εβδομάδα πριν κέρδισε τον Ναδάλ στην Μαδρίτη!

Στο Εστορίλ όπου κέρδισε τον τίτλο απέκλεισε στον ημιτελικό τον Νταβίν Γκοφέν ενώ στο Ντουμπάι πριν παίξει με τον Φέντερερ στον τελικό, ο Τσιτσιπάς είχε νικήσει τον Γκαέλ Μονφίς.

Τον Γκοφέν απέκλεισε και στη Μασσαλία πριν φτάσει στον τελικό, όπου κέρδισε την κούπα, ενώ στο Australian Open, στον μοναδικό του ημιτελικό σε Grand Slam, ηττήθηκε από τον Ράφα Ναδάλ.

Για 4η φορά στην ιστορία θα “συναντηθούν” στον ημιτελικό (πρώτη φορά στους ‘4’) στo Λονδίνο ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Ρότζερ Φέντερερ με τον Ελβετό να έχει δυο νίκες.

Νόμιμο στοίχημα τένις με ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X