Βραζιλία - Αργεντινή: Το πιο λαμπερό φιλικό στον πλανήτη!

Βραζιλία – Αργεντινή: Το πιο λαμπερό φιλικό στον πλανήτη!

Εναρξη:19:00, 15/11/2019
Γήπεδο: King Saud University, Ριάντ

Αργεντινή – Βραζιλία στο πιο λαμπερό φιλικό του πλανήτη! Οι ποδοσφαιρικές μετοχές της Σελεσάο στα ύψη παρά την απουσία του σταρ, Νεϊμάρ!

Στο King Saud University Stadium του Ριάντ στρέφονται τα βλέμματα, όπου δυο τεράστιες ομάδες, Αργεντινή και Βραζιλία αναζητούν νίκη γοήτρου! Μαραντόνα, Ροναλντίνιο, Αρντίλες, Πελέ, Ρεδόνδο, Ρονάλντο. Όταν αρχίζεις να σκέφτεσαι μια λίστα παικτών που έχουν εκπροσωπήσει τις εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου της Βραζιλίας και της Αργεντινής, τα ονόματα απλά σε κάνουν να σκέφτεσαι την ποδοσφαιρική λάμψη των δυο τεράστιων Εθνικών.

Αφήνουμε στην άκρη το παρελθόν και στρέφουμε το βλέμμα στις… πανάκριβες ομάδες των σταρ που πλαισιώνουν τις δυο ομάδες. Η αξία της ενδεκάδας της Σελεσάο στα 710 εκατ. ευρώ, ενώ αυτή της Αλμπισελέστε στα 489 εκατ. ευρώ! Μάλιστα, η αξία για τους Βραζιλιάνους θα ήταν μεγαλύτερη, αν στην ενδεκάδα υπήρχε και o Νεϊμάρ, ο οποίος είναι τραυματίας. Παράλληλα, τη δεδομένη στιγμή η Βραζιλία διαθέτει δυο από τους καλύτερους γκολκίπερ στον κόσμο, τον Αλισον της Λίβερπουλ (80 εκατ. ) και τον Εντερσον της Σίτι (70 εκατ.), όταν στην Αργεντινή η αξία του Μουσο δεν ξεπερνά τα 10 εκατ.

Στην άμυνα ξεχωρίζει ο Μαρκίνιος της Παρί με αξία στα 65 εκατ. ευρώ, ενώ ο πιο πολύτιμιμος Αργεντίνος είναι ο Ταλιαφίκο του Άγιαξ με 28 εκατ. ευρώ. Οι ποδοσφαιρικές μετοχές του Κουτίνιο μετά τον δανεισμό του στη Μπάγερν έχουν πέσει στα… 90 εκατ. ευρώ, όταν του Πάουλο Ντιμπάλα είναι στα 75 εκατ.

Μέσι, ο πιο… λαμπερός του Αργεντινή – Βραζιλία

Στην επίθεση ο κορυφαίος παίκτης στον πλανήτη, ο Λιονέλ Μέσι κοστίζει 150 εκατ. ευρώ όσο οι Φιρμίνο, Ζεσούς! Θυμίζουμε, πως ο Νεϊμάρ κοστολογείται τη δεδομένη στιγμή από το transfermarkt στα 180 εκατ. ευρώ! Αναλυτικά η αξία των ενδεκάδων:

Βραζιλία: Αλισον (45 εκατ.) – Φαμπίνιο (50 εκατ.), Μιλιτάο (50 εκατ.), Μαρκίνιος (65 εκατ.), Σάντρο (45 εκατ. ) – Αρθουρ (70 εκατ.), Καζεμίρο (60 εκατ.) – Ζεσούς (70 εκατ.), Κουτίνιο (90 εκατ.), Ριτσάρλισον (50 εκατ. ) – Φιρμίνο (80 εκατ.)

Αργεντίνη: Μούσο (10 εκατ.), Οταμέντι (25 εκατ.), Πετσέλα (18 εκατ.), Ταλιαφίκο (28 εκατ.), Ακούνα (18 εκατ.), Λο Σέλσο (50 εκατ.), Παρέδες (25 εκατ.) – Ντιμπάλα (75 εκατ.), Μέσι (150 εκατ.), Ντε Πάουλ (25 εκατ.) – Αγουέρο (65 εκατ.)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στα Προκριματικά Euro 2020 με 200+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X