Βοσνία - Ιταλία: Ατζούρι για ρεκόρ!

Βοσνία – Ιταλία: Ατζούρι για ρεκόρ!

Εναρξη: 21:45, 15/11/19
Γήπεδο: Zένιτσα

Η Ιταλία έχει εξασφαλίσει πρωτιά, ενώ η Βοσνία θα επιδιώξει στη Ζένιτσα να… χτίσει ομάδα ενόψει των αναμετρήσεων του Nations League τον Μάρτιο. 

Με το βλέμμα στο Nations League η Βοσνία
Κάκιστες εμφανίσεις με Αρμενία και Ελλάδα, ισάριθμες ήττες για τη Βοσνία και έντονος προβληματισμός για την εικόνα. Βρίσκεται ισόβαθμη στην τρίτη θέση με την Αρμενία, πέντε πόντους πίσω από τη δεύτερη Φινλανδία, δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε και ουσιαστικά τέθηκε εκτός διεκδίκησης της 2ης θέσης. Πλέον, το βλέμμα είναι στραμμένο στα πλέι οφ του Nations League, εκεί όπου τον Μάρτιο θα διεκδικήσει την πρόκριση στο Euro 2020. Πρόβα κόντρα στην Ιταλία για τα δύσκολα ματς που ακολουθούν και το θετικό είναι πως επιστρέρει ο αρχισκόρερ της ομάδας, Τζέκο.

Ιταλία για ρεκόρ!
Σούπερ η Ιταλία επέστρεψε στα μεγάλα ραντεβού! Οι Ατζούρι εξασφάλισαν την πρόκριση, πήραν την πρωτιά εύκολα, κάτι που αποτυπώνεται και στις οκτώ νίκες που πέτυχαν σε ισάριθμα ματς. Στο τελευταίο παιχνίδι επικράτησαν 5-0 του Λιχτενστάιν, με τον Μαντσίνι να τονίζει πως θέλει νίκες μέχρι τέλους. Οι λόγοι; Βελτίωση του Ranking, αλλά και ρεκόρ! Αν κερδίσει στη Ζένιτσα, ο Μαντσίνι θα έχει το ρεκόρ των δέκα σερί νικών, αλλά και αυτό της 9ης διαδοχικής νίκη στην ίδια προκριματική φάση Euro, αλλά και 13ης συνολικά στη διοργάνωση. Εξάλλου, στόχος της είναι να παραμείνει αήττητη για 39ο διαδοχικό ματς σε προκριματική φάση Euro! Ντεμπούτο στην αποστολή για τον στόπερ Τσιστάνα (Μπρέσια) και τον μέσο Καστροβίλι (Φιορεντίνα)

Βοσνία – Ιταλία, η παράδοση

Δύο φορές έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν Βοσνία και Ιταλία. Καθεμία νίκησε στην έδρα της με το ίδιο σκορ (2-1). Το 1996 σε φιλικό παιχνίδι επικράτησεη Βοσνία, ενώ τον Ιούνιο στο πρώτο μεταξύ τους ματς στον όμιλο της προκριματικής φάσης του Euro 2020 οι Ατζούρι επικράτησαν με γκολ των Ινσίνιε, Βεράτι.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στα Προκριματικά Euro 2020 με 200+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X