Βέλγιο - Ρωσία: Ραντεβού... πρωτιάς στην Αγία Πετρούπολη!

Βέλγιο – Ρωσία: Ραντεβού… πρωτιάς στην Αγία Πετρούπολη!

Εναρξη: 19:00, 16/11/2019
Γήπεδο: Saint-Petersburg Stadium

Το Βέλγιο φιλοξενείται στην Αγία Πετρούπολη από τη Ρωσία σε ματς… πρωτιάς! Τρελό σερί οι Βέλγοι, σύμμαχος η παράδοση κόντρα στους Ρώσους. 

Ρωσία για υπέρβαση και πρωτιά!
Η Ρωσία με τον Τσερτσέσοβ τα πάει περίφημα και ετοιμάζεται να παρουσιαστεί σε ακόμη μία μεγάλη διοργάνωση. Τους τελευταίους μήνες έχει βρει τον καλό της εαυτό, ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει, με την άμυνά της να είναι το μεγάλο της όπλο. Στην Κύπρο εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκρισή της στα τελικά του Euro 2020, αφού διέλυσε με την 5-0 την αντίπαλό της. Εκμεταλλεύθηκε κάθε αδυναμία της αντιπάλου, είχε ουσία και συνέχισε στον ξέφρενο ρυθμό! Μετά την εκτός έδρας ήττα από το Βέλγιο (1-3) απάντησε με επτά σερί νίκες, ενώ το εντυπωσιακό είναι πως μόλις σε ένα παιχνίδι δέχθηκε γκολ. Η Ρωσία εκπλήρωσε το στόχο της, ωστόσο θέλει να κάνει και το κάτι παραπάνω, να πάρει την πρωτιά στον όμιλο!

Ακάθεκτο το Βέλγιο!
Ποιος να το σταματήσει; Το Βέλγιο είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη και η σταθερότητά του αποτελεί σύμμαχο για παραμονή στον δρόμο των επιτυχιών. Τι έκανε στον όμιλο των προκριματικών; Νίκες, νίκες, νίκες… Οι «Κόκκινοι διάβολοι» πέτυχαν οκτώ νίκες σε ισάριθμα ματς έχοντας σκοράρει 30 φορές, ενώ έχουν δεχθεί μόλις ένα τέρμα. Στη Ρωσία θέλουν να κρατήσουν το ρεκόρ και φυσικά την πρωτιά. Οι Βέλγοι μετρούν 12 νίκες σε ισάριθμα ματς προκριματικών Euro, ενώ την τελευταία φορά που έχασαν ήταν πριν ένα χρόνο, εκτός έδρας από την Ελβετία!

Ρωσία – Βέλγιο, η παράδοση

Με δυο γκολ του Εντεν Αζάρ το Βέλγιο επικράτησε εύκολα 3-1 της Ρωσίας στις Βρυξέλλες. Αυτό ήταν το έκτο τους ραντεβού, με τους «Κόκκινους διαβόλους» να είναι αήττητοι! Τρία φιλικά και τρία επίσημα, με το Βέλγιο να μετρά τέσσερις νίκες.

21/03/19 Βέλγιο – Ρωσία 3-1
28/03/17 Ρωσία – Βέλγιο 3-3
22/06/14 Βέλγιο – Ρωσία 1-0
17/11/10 Ρωσία – Βέλγιο 0-2
14/06/02 Βέλγιο – Ρωσία 3-2
24/04/96 Βέλγιο – Ρωσία 0-0

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στα Προκριματικά Euro 2020 με 200+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X