Τσιτσιπάς – Ναδάλ: Ο νικητής θα βρεθεί στα ημιτελικά του ATP Finals!

Τσιτσιπάς – Ναδάλ: Ο νικητής θα βρεθεί στα ημιτελικά του ATP Finals!

Εναρξη: 22.00, 19/11/2020
Γήπεδο: ΑΤP Finals, Λονδίνο

Ο Τσιτσιπάς στο Λονδίνο θέλει να ξαναγράψει ιστορία! Ο Ελληνας πρωταθλητής αντιμετωπίζει τον Ναδάλ και ο νικητής θα βρεθεί στα ημιτελικά του ATP Finals. 

Ολα για όλα ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Ναδάλ!

O Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 6-1, 4-6, 7-6 (6) του Αντρέι Ρούμπλεφ στην 2η ημέρα του “London 2020” στο ATP Finals και την Πέμπτη (22:00) θα παίξει… τελικό με τον Ράφα Ναδάλ για μια θέση στους “4”. Ο Ελληνας Πρωταθλητής πέτυχε την πρώτη του νίκη στο φετινό ΑΤP Finals σε μια αναμέτρηση που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ο Τσιτσιπάς μπήκε πολύ δυνατά είχε εξαιρετικό 1ο σερβίς, καλές επιστροφές και πήρε πολλούς πόντους. Ο Τσιτσιπάς αντέδρασε στην αντεπίθεση του εξαιρετικού σε αυτές τις επιφάνειας Ρούμπλεφ, ήταν συγκεντρωμένος, αλλά και τυχερός στο 6-5 του τρίτου σετ με το διπλό λάθος. Αυτή ήταν η 3η νίκη του επί του Ρούμπλεφ και η 2η μέσα στο 2020. Παράλληλα έφτασε και τις 29 νίκες στο 2020 και τις 5 σε ATP Finals.

«Πρέπει να μπω στον αγώνα και να είμαι πιο τολμηρός και συγκεντρωμένος. Οι τακτικές μου να δουλέψουν καλά και να έχω καλό σερβίς. Είναι πάρα πολύ έμπειρος ο Ράφα. Για μένα αυτό το παιχνίδι είναι μια ευκαιρία για να αποδείξω τις δυνατότητες μου. Θέλω να απολαύσω το παιχνίδι» τόνισε ο Τσιτσιπάς ενόψει του μεγάλου ραντεβού με τον Ισπανό σταρ. Αλλωστε, ο νικητής θα είναι στην τετράδα και θα συνεχίσει και το Σάββατο στο ATP Finals.

Ο Ναδάλ με την πλάτη στον τοίχο

O Ράφα Ναδάλ ηττήθηκε με 2-0 σετ 7-6 (7), 7-6 (4) από τον Ντομινίκ Τιμ και παίζει την πρόκρισή του στο τουρνουά κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά. Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με τον Ισπανό σταρ να έχει το πάνω χέρι, αλλά όχι τις λύσεις στην αντεπίθεση του Τιμ. Στο πρώτο σετ, που κρίθηκε στο τάι μπρέικ ο Ναδάλ προηγήθηκε με διπλό μπρέικ σε 5-2 και είχε set point στο 6-5 αλλά ο Τιμ αποδείχθηκε αρκετά σκληρός και με εντυπωσιακά χτυπήματα υπό πίεση κατάφερε να «γυρίσει» την εις βάρος του κατάσταση και να πανηγυρίσει το 1-0 (με 9-7)! Το σκηνικό δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο σετ. Και εκεί ο Ναδάλ πλησίασε σε δύο μπρέικ πόιντς στο σερβίς του Τιμ ο οποίος όμως, έβγαλε τεράστια ψυχικά αποθέματα και κρατούσε το σερβίς του φτάνοντας στη νίκη!

Τσιτσιπάς vs Ναδάλ, η παράδοση!

Κόντρα στον Ισπανό σούπερ σταρ με τα 19 Grand Slam που είναι στο Νο1 της κατάταξης αυτή την περίοδο, ο Τσιτσιπάς έχει παίξει 6 φορές στο παρελθόν. Το 2018 και το 2019. Ο Ναδάλ έχει 5 νίκες και ο Τσιτσιπάς κέρδισε στο χώμα στη Μαδρίτη και στον ημιτελικό του Masters μέσα στη χρονιά. Αλλωστε, έχουν παίξει σε δυο τελικούς το 2018 με τον Ισπανό να κερδίζει σε Βαρκελώνη και Μόντρεαλ το 2018 αλλά και στον ημιτελικό του Australian Open του 2019 και στον ημιτελικό του Masters της Ρώμης. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Ράφα Ναδάλ έπαιξαν για τελευταία φορά πάλι στην 3η ημέρα του ομίλου του ATP Finals 2019 με τον Ισπανό να επικρατεί με 2-1 σετ.

Νόμιμο στοίχημα τένις με ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X