Τσιτσιπάς - Ρούμπλεβ: Όλα για τη νίκη στο ATP Finals!

Τσιτσιπάς – Ρούμπλεβ: Όλα για τη νίκη στο ATP Finals!

Με το… αριστερό ξεκίνησε στο ATP Finals 2020 του Λονδίνου ο κάτοχος του τίτλου, Στέφανος Τσιτσιπάς, αφού στην πρεμιέρα ηττήθηκε από το Νο3 Ντομινίκ Τιμ με 7-6 (5), 4-6, 6-3, Ο Ελληνας πρωταθλητές υπέπεσε σε λάθη σε κρίσιμα σημεία και πλέον πρέπει να κερδίσει τον Αντρέι Ρούμπλεβ για να ελπίζει σε πρόκριση. Ηταν η 5η νίκη του Αυστριακού σε 8 παιχνίδια κόντρα στον Έλληνα και η 2η ήττα του Τσιτσιπά στα ATP Finals. Για τον Τιμ ήταν μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα στον τελικό του 2019 στο Λονδίνο.

«Συνεχίζουμε… Δεν είναι και το καλύτερο ξεκίνημα, αλλά προχωράω με σκυμμένο το κεφάλι και ελπίζω να βρω τη δύναμη να προσαρμοστώ στις καινούργιες αυτές συνθήκες. Έκανε τα πάντα καλύτερα από μένα στον αγώνα. Σέρβιρε καλύτερα, είχε καλύτερες επιστροφές. Επέβαλε το ρυθμό του και βιάστηκα σε πολλά σημεία. Μου λείπει κάτι από το παιχνίδι μου και θα πρέπει να το διορθώσω μέσα από τη δουλειά» τόνισε και πλέον είναι έτοιμος να τα δώσει όλα για τη νίκη απέναντι στον Ρώσο. Αυτή θα είναι η 3η αναμέτρηση τους για το 2020 και έχουν από μια νίκη. Στο Αμβούργο ο Ρούμπλεφ και στο Roland Garros ο Τσιτσιπάς.

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ (Νο8) δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση και ηττήθηκε από τον Ράφα Ναδάλ με 6-3, 6-4 σε 77 λεπτά. «Δε σέρβιρα καθόλου καλά, γιατί ήμουν λίγο νευρικός, κάτι που είναι φυσιολογικό. Στο 2ο σετ ήμουν καλύτερος, ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι, αλλά ήταν πολύ αργά» τόνισε ο Ρώσος.

Νόμιμο στοίχημα τένις με ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X