Ισπανία - Γερμανία: «Τελικός» κορυφής στη Σεβίλλη!

Ισπανία – Γερμανία: «Τελικός» κορυφής στη Σεβίλλη!

Εναρξη: 21.45, 17/11/2020
Γήπεδο: Estadio Olímpico de Sevilla (Sevilla)

Ολα για τη νίκη η Ισπανία

Η Ισπανία έδωσε.. ασίστ στη Γερμανία να την προσπεράσει, γλιτώνοντας την ήττα στην Ελβετία με το γκολ του Χεράρδ Μορένο στο 90′. Πλέον, η νίκη είναι μονόδρομος στο ματς – τελικός της τελευταίας αγωνιστικής επί ισπανικού εδάφους. Οι Φούριας Ρόχας είδαν τον Σέρχιο Ράμος να συνδυάζει το απόλυτο ρεκόρ για Ευρωπαίο σε εθνικές ομάδες με δύο χαμένα πέναλτι (57′, 80′), σπάζοντας έτσι εμφατικά το επιτυχημένο σερί των 25 εύστοχων εκτελέσεων.

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης νικήθηκε δύο φορές από τον Γιαν Ζόμερ σε 23 λεπτά. Ετσι, ο Ελβετός έγινε μόλις ο 2ος γκολκίπερ που αποκρούει χτύπημά του στην καριέρα του (πρώτος ο Σούμπασιτς στο Euro του 2016), έκανε τα πάντα για να παραμείνει το 1-0 του Φρόιλερ από το 26′, όμως, ο φορ της Βιγιαρεάλ έσωσε την πρώτη ήττα της Ισπανίας στην Ελβετία στο φινάλε του ματς. «Μία δύσκολη στιγμή. Ώρα για επαναφορά και να παλέψουμε για τη νίκη στη Σεβίλλη. Δεν είναι τα λάθη που μας καθορίζουν, αλλά ο τρόπος με τον οποίο εστιάζουμε στους επόμενους στόχους μας», τόνισε ο Ράμος.

Αισιόδοξος για την πρωτιά ο σκόρερ της Ισπανίας, πρόσθεσε: «Αυτή η ομάδα δημιουργεί φάσεις. Ετσι, πρέπει να συνεχίσουμε. Είχαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ0. Τώρα πρέπει να είμαστε καλύτεροι και να σκοράρουμε. Ολα εξαρτώνται από μας για να προκριθούμε και αν παίξουμε σε εξαιρετικό επίπεδο την Τρίτη εναντίον της Γερμανίας τότε μπορούμε να το κάνουμε». Χωρίς νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια η Ισπανία, έχει μόλις μια στα πέντε πιο πρόσφατα σε όλες τις διοργανώσεις. Το ανησυχητικό είναι πως στο διάστημα αυτό έχει πετύχει μόλις τρία γκολ.

Παίρνει πρωτιά με… βαθμό η Γερμανία

Βήμα πρωτιάς έκανε η Γερμανία, η οποία επικράτησε 3-1 της Ουκρανίας εντός έδρας. Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 12ο λεπτό από το γκολ του Γιάρεμτσουκ, ωστόσο είχε τον τρόπο να κάνει την ανατροπή! Με πρωταγωνιστές τους Βέρνερ (δύο γκολ), Σανέ (1 γκολ) και Γκορέτσκα (2 ασίστ), έκαμψε την αντίσταση της ομάδας του Άντρεϊ Σεβτσένκο και χρειάζεται μίνιμουμ την ισοπαλία την ερχόμενη Τρίτη για να σφραγίσει την πρωτιά και την πρόκριση στο final-four του Nations League. «Το πιο σημαντικό ήταν η νίκη, αν και έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς» τόνισε ο Σανέ. Η Γερμανία έφτασε τους 9 βαθμούς μένοντας αήττητη για 12 αγώνες. Παράλληλα, έχει χάσει μόλις μια φορά στοα 19 πιο πρόσφατα, από την Ολλανδία στην πρεμιέρα του Νations League. O Βέρνερ ήρθε με κεκτημένη ταχύτητα από την Τσέλσι και μαζί με τους Γκνάμπρι και Σανέ δημιουργούν μια εντυπωσιακή επιθετική τριπλέτα.

Ισπανία – Γερμανία, η παράδοση
Ισόπαλη 1-1 έληξε το ματς του πρώτου γύρου με τους Γερμανούς να ανοίγουν το σκορ με τον Βέρνερ και τον Γκαγιά να ισοφαρίζει στο τέλος. Στα έξι τελευταία ματς, η Ισπανία μετρά τρεις νίκες και οι Γερμανοί μόλις μια. Αυτή είχε έρθει σε φιλικό ματς το 2014 με σκόρερ τον Κρόος.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A BetΈνας αγώνας –  πολλές επιλογές – ένα στοίχημα! |21+

Σχολιάστε

X