Σερβία - Σκωτία: Ο νικητής του τελικού πάει... Euro!

Σερβία – Σκωτία: Ο νικητής του τελικού πάει… Euro!

Με σύμμαχο την έδρα η Σερβία

Σερβία vs Σκωτία και τελικός των πλέι οφ που διεξάγεται στo Bελιγράδι με έπαθλο ένα εισιτήριο στην τελική φάση του ερχόμενου Euro. Παράταση και, εφόσον χρειαστεί, πέναλτι σε περίπτωση που οι ομάδες δε λύσουν τις διαφορές τους έπειτα από 90 λεπτά.

Ηταν εξαιρετική στο ημιτελικό των πλέι οφ στο Οσλο κόντρα στη Νορβηγία, αφού έφτασε στην πρόκριση επικρατώντας 2-1. Βέβαια, το εισιτήριο για τον τελικό ήρε στην παράταση με το υπέροχο τέρμα του Μιλίνκοβιτς. Αλλωστε, ο μέσος της Λάτσιο ήταν και ο σκόρερ στην κανονική διάρκεια, αν και οι Νορβηγοί ισοφάρισσαν λίγο πριν το τέλος. Bέβαια, η Σερβία δεν βρίσκεται σε ιδανικό μομέντουμ, αφού στα πέντε τελευταία ματς δεν έχει νίκη σε κανονική διάρκεια. Σε δύο αγώνες για το Nations League, όπου έπαιξε με πολλές αλλαγές, ηττήθηκε εντός από την Ουγγαρία με 1-0 κι έμεινε στο 2-2 με τους Τούρκους εκτός, παρά το ότι βρέθηκε μπροστά στο σκορ με δυο τέρματα.

Βέβαια, όλα τα βλέμματα και η προσοχή ήταν στραμμένο στον τελικό κόντρα στους Σκωτσέζους. Μέσα ο Κολάροφ, μέσα οι Τάντιτς, Μιλίνκοβιτς, αλλά και ο ηγέτης της επίθεσης, Μίτροβιτς. «Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης. Θα κάνουμε τα πάντα για να φτάσουμε σε αυτή. Εχουμε την εμπειρία και τον ενθουσιασμό για να πανηγυρίσουμε εμείς στο τέλος» είπε ο κόουτς, Τουμπάκοβιτς. Την τελευταία φορά που η Σερβία είχε υποδεχθεί την Σκωτία ήταν το 2013 για τα προκριματικά του Euro και είχε επικρατήσει 2-0.

Σε εξαιρετικό μομέντουμ η Σκωτία

Βήματα μπροστά κάνει η Σκωτία και απόψε στο Βελιγράδι δίνει το μεγαλύτερο ραντεβού των τελευταίων ετών, μιας και της παρουσιάζεται τεράστια ευκαιρία να βρεθεί σε τελική φάση EURO. Αλλωστε, δεν έχει ξαναπροκριθεί στα τελικά της διοργάνωσης από το Euro του 1996! Στον ημιτελικό των πλέι οφ υποδέχθηκε το Ισραήλ και στην κανονική διάρκεια, αλλά και στην παράταση δεν υπήρξε νικητής, μιας και οι δύο ομάδες έριξαν το βάρος στην άμυνα. Στη ρώσικη ρουλέτα ο Μάρσαλ είχε μια επέμβαση, ενώ οι συμπαίκτες του ήταν ψύχραιμοι ευστοχώντας και στα πέντε. Με εξαιρετική άμυνα κέρδισε και τα επόμενα δυο ματς που ακολούθησαν στο Νations League, καθώς επικράτησε εντός 1-0 τόσο της Σλοβακία όσο και της Τσεχίας.

Εξι διαδοχικά ματς αήττητη και είναι σε εξαιρετικό μομέντουμ. «Πήρα τους πιο φορμαρισμένους και έμπειρους παίκτες για να καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε σε έναν τόσο απαιτητικό αγώνα κόντρα σε μία εξαιρετική ομάδα», τόνισε ο Κλαρκ. Μέσα ο Ρόμπερτσον, αλλά και ο ΜακΤόμινεϊ, παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A BetΈνας αγώνας –  πολλές επιλογές – ένα στοίχημα! |21+

Σχολιάστε

X