Κουίζ: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και ώρα για ντέρμπι!

Κουίζ: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και ώρα για ντέρμπι!

Ντέρμπι αιωνίων στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τα βλέμματα στραμμένα πάνω του. Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και… κουίζ που σας βάζει στο κλίμα του ντέρμπι!

Είναι το ντέρμπι που περιμένει με κομμένη την ανάσα όλη η Ελλάδα. . Όταν λέμε το απόλυτο ντέρμπι στην χώρα μας φυσικά δεν αναφερόμαστε σε κανένα άλλο πλην από την κόντρα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Είτε αυτό γίνεται στο Καραϊσκάκη, είτε στη Λεωφόρο. Είτε στο ΟΑΚΑ, είτε στη Ριζούπολη, είτε σε οποιοδήποτε γήπεδο στον κόσμο.

Η… αιώνια κόντρα που χωρίζει την Ελλάδα στα δύο και κάνει εκατομμύρια φιλάθλων και οπαδών να ασχολούνται μαζί του μέχρι τέλεση του εκάστοτε αγώνα. Ένα τέτοιο ντέρμπι έχουμε το Σάββατο. Σας παρουσιάζουμε το «ορεκτικό» του αγώνα και οι αναγνώστες καλούνται να… φρεσκάρουν τη μνήμη τους και να απαντήσουν στα ερωτήματα ενός κουίζ βγαλμένο από τις «μάχες αιωνίων». Γκολ, σκόρερ, παίκτες που έγραψαν τη δική τους ιστορία είναι εδώ!

Χωρίς τρεις βασικούς ο Ολυμπιακός, χωρίς παράδοση ο ΠΑΟ!

Εκτός ο Βαλμπουενά, εκτός ο Ελ Αραμπί, εκτός και ο Χασάν. Τι κάνει χωρίς αυτούς ο Ολυμπιακός; Ο Γάλλος μετρά 53 εμφανίσεις με τους Πειραιώτες, όπου σημείωσε 10 γκολ και έδωσε 22 ασίστ. Στην τρέχουσα σεζόν μετρά το απόλυτο (11χ11), όμως την περασμένη σεζόν απουσίασε σε 17 παιχνίδια όλων των διοργανώσεων, εκ των οποίων τα 10 ήταν στη Super League, 4 στο Κύπελλο Ελλάδος και 3 στο Champions League. Το «ερυθρόλευκο» ρεκόρ με εκείνον στον πάγκο ή την εξέδρα είναι 13-2-2.

Ο Βαλμπουενά δημιουργεί 3.2 τελικές ανά παιχνίδι για τους συμπαίκτες του, έχει σχεδόν 3 επιτυχημένες σέντρες σε κάθε παιχνίδι, 85.8% ευστοχίες στις πάσες, 3 πάσες μέσο όρο εντός περιοχής ανά αναμέτρηση και πάνω από 6.5 σωστά περάσματα στο επιθετικό τρίτο.

Από τα 14 γκολ που έχουν πετύχει οι ερυθρόλευκοι στο πρωτάθλημα σε έξι αγωνιστικές, τα 9 τα έχουν σημειώσει οι δύο επιθετικοί του. 5 ο Ελ Αραμπί και 4 ο Χασάν! Ο Ολυμπιακός καλείται να βρει λύσεις…

Πέρυσι ο Χιλάλ Σουντανί είχε 21 ματς με 7 γκολ και 5 ασίστ. Εάν δεν είχε τραυματιστεί θα έκανε φουλ σεζόν. Σύμφωνα και με τα στοιχεία του Transfermarkt είχε 10 ματς ως 2ος κυνηγός με 5 γκολ και 4 ασίστ, 3 ως εξτρέμ με 1 γκολ και 1 ασίστ και 1 ως φορ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει 119 αγώνες στον πάγκο του Ολυμπιακού. Έχει πετύχει 81 νίκες, έχει 21 ισοπαλίες και έχει 17 ήττες με γκολ 235 υπέρ και 82 κατά. Απέναντι στον Παναθηναϊκό ο Πορτογάλος έχει σε 6 αγώνες 3 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Στον αντίποδα, ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί χωρίς παράδοση, αφού η τελευταία του νίκη ήταν το 2014. Από τότε έχει υποστεί πέντε ήττες και απέσπασε δυο ισοπαλίες. Με τον Μπόλονι στον πάγκο, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενηθεί από τον Ολυμπιακό στο «Γ.Καραϊσκάκης», εκεί όπου σε δύο επισκέψεις στο παρελθόν ο προπονητής των «πράσινων» έχει φύγει ηττημένος. Συνολικά σε τέσσερις αναμετρήσεις ως κόουτς της Σταντάρ και του ΠΑΟΚ μετρά 3 ήττες και μια νίκη, 25% επιτυχία!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!|21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X