ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Για το αήττητο στο Ηράκλειο!

ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Για το αήττητο στο Ηράκλειο!

Έναρξη: 15:00, 08/11/2020
Γήπεδο: Θ. Βαρδινογιάννης, Ηράκλειο

Να συνεχίσει το αήττητο ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός το πάλεψε αρκετά στο Μάντσεστερ, είχε σημαντικές ευκαιρίες να ισοφαρίσει, δεν τα κατάφερε και στο τελευταίο δεκάλεπτο λύγισε, μιας και δέχθηκε δυο γκολ από τη Σίτι (3-0). Ο Ολυμπιακός – που προσπάθησε να τρέξει αρκετά στο ματς είχε 453 ολοκληρωμένες, άρα πετυχημένες, πάσες στις 518 που επιχείρησε. Στο σύνολο το ποσοστό επιτυχίας του ήταν στο 87%. Δεύτερη διαδοχική ήττα για τον Ολυμπιακόσ στη διοργάνωση που βρέθηκε στην 3η θέση του ομίλου. Εντός συνόρων παραμένει αήττητος έπειτα από πέντε στροφές, έχοντας μόλις μια απώλεια, αυτή στα Γιάννενα. Στο τελευταίο του ματς για το ελληνικό πρωτάθλημα επικράτησε 2-0 του Απόλλωνα χάρη σε ένα ξέσπασμα στο β΄μέρος.

Ο Πέπε και ο Μπρούμα αναμένεται να είναι βασικοί στο Ηράκλειο. Ο Μπουχαλάκης δεν προκύπτει να έχει κάτι σοβαρό παρότι έγινε αλλαγή με τη Σίτι, όμως ο Μαρτίνς φαίνεται να σκέφτεται έντονα τον Πορτογάλο για βασικό. Το θετικό είναι πως δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα απουσιών, κι εκτός από τον Μπα, αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Ο Φορτούνης προπονήθηκε κανονικά και είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τους Κρητικούς. «Μου αρέσει πολύ να παίζω δίπλα στον Ελ Αραμπί. Μιλάμε την ίδια γλώσσα. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία. Ο προπονητής αποφασίζει πάντα. Εγώ θέλω να παίζω αλλά πάντα σέβομαι τις αποφάσεις του προπονητή» τόνισε ο Χασάν που βρήκε δυο φορές δίχτυα με τον Απόλλωνα.

Λύγισε στο ΟΑΚΑ ο ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο ΟΑΚΑ, ωστόσο λύγισε από την πίεση της ΑΕΚ και ηττήθηκε με 2-1. ΟΙ Κρητικοί υπέπεσαν σε αρκετά λάθη στην άμυνα και δέχθηκαν δυο τέρματα. «Δεν παίρνουμε τους βαθμούς που μπορούμε να πάρουμε, αλλά πρέπει να μείνουμε πιστοί σε αυτό που κάνουμε. Μπροστά μας  ο Ολυμπιακός. Άλλη μια πρόκληση για εμάς. Να ετοιμαστούμε και να πάμε να προσπαθήσουμε, για να δούμε τι στο τέλος θα έχουμε καταφέρει» τόνισε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος. Βαρύ το πρόγραμμα στις πρώτες στροφές για τους Κρητικούς, που έχουν μόλις νίκη, ενώ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους μετρούν τρεις ήττες. Σοβαρό πλήγμα ο τραυματισμός του Αντίλ Ναμπί, ο οποίος υπέστη ρήχη χιστού. Βούρος, Γιαννούλης, Νέιρα και Σολίς είναι αμφίβολοι και την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή τους.

ΟΦΗ – Ολυμπιακός, η παράδοση

ΟΦΗ – Ολυμπιακός 1-3 15/07/20
ΟΦΗ – Ολυμπιακός 0-1 (22/01/20)
ΟΦΗ – Ολυμπιακός 1-0 (21/10/18)
ΟΦΗ – Ολυμπιακός 0-3 (24/01/15)
ΟΦΗ – Ολυμπιακός 0-4 (22/02/14)
ΟΦΗ – Ολυμπιακός 0-4 (02/03/14)
ΟΦΗ – Ολυμπιακός 0-2 (04/03/12)
ΟΦΗ – Ολυμπιακός 0-0 (27/09/08)
ΟΦΗ – Ολυμπιακός 0-1 (20/01/08)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!|21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X