Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Σίτι: «Πληγωμένος» για την υπέρβαση!

Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Σίτι: «Πληγωμένος» για την υπέρβαση!

Εναρξη: 19.55, 25/11/2020
Γήπεδο: «Γ. Καραϊσκάκης», Πειραιάς

Για την υπέρβαση ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε με πολλές απουσίες στο ντέρμπι αιωνίων, ωστόσο ένα υπέροχο γκολ του Φορτούνη έδωσε τη νίκη 1-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ένα εξαιρετικό πρώτο μισάωρο και πήραν αυτό που ήθελαν. Στο β’ μέρος οι Πειραιώτες παρουσίασαν σημάδια κόπωσης και στάθηκαν τυχεροί σε κάποιες στιγμές. Παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας και πλέον στρέφουν το βλέμμα τους στο παιχνίδι με τη Σίτι στον Πειραιά. «Πραγματικά όπως τα είπατε. Διαφορετική εικόνα στο α’ με το β’. Στο α’ μπορούσαμε να σκοράρουμε. Όμως πρέπει να σκεφτούμε πόσο δύσκολη εβδομάδα είχαμε. Με τραυματισμούς και παίκτες με κορονοϊό όπως ξέρετε. Νομίζω υπάρχουν οι λόγοι για αυτό. Υπήρχε η κούραση με παίκτες από τις Εθνικές όπως οι Ντρέγκερ, Καμαρά και Φορτούνης. Οπότε η κούραση έπαιξε ρόλο» τόνισε ο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Σίτι, από την οποία ηττήθηκε 3-0 στο τελευταίο ραντεβού. Οι Πειραιώτες έδειξαν υπερβολικό σεβασμό στους «Πολίτες» και παρά το εξαιρετικό πρόσωπο του β’ μέρους δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι. Βρίσκονται στους 3 βαθμούς και θέλουν θετικό αποτέλεσμα για να διατηρήσουν ελπίδες πρόκρισης. «Για να προκριθούμε θα χρειαστούμε μίνιμουμ δύο νίκες. Δύο νίκες στα επόμενα ματς. Στα ματς που απομένουν. Ο Ολυμπιακός παίρνει δύναμη στο Καραϊσκάκη. Έχουμε απουσίες, όμως έχουμε λύσεις και καλούς παίκτες και θέλουμε να επαναλάβουμε ότι κάναμε στο β’ μέρος με τη Σίτι. Δεν νομίζω πολλές ομάδες να το έχουν κάνει αυτό. Θέλουμε να παίξουμε με ψυχή, με κουράγιο και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι» λέει ο Πορτογάλος. Με πολλές απουσίες εκτός οι Βαλμπουενά, Μπρούμα, εξαιρετικά αμφίβολοι Χολέμπας, Βινάγκρε, εκτός οι Ελ Αραμπί, Χασάν. Ετσι, ο Μαρτίνς προσανατολιζόταν σε ενδεκάδα ντέρμπι, αλλά παραμονές του ματς αλλάζει τα πλάνα. Εκτός ο Ρατζέλοβιτς που είναι θετικός στον κορονοϊό, αμφίβολος ο Ραφίνια λόγω τραυματισμού.

Δεν πείθει στην Premier League η Σίτι

Η Σίτι δεν έπεισε ξανά εντός συνόρων! Νέα κακή εμφάνιση, νέα ήττα, αυτή τη φορά με 2-0 εκτός έδρας από την Τότεναμ και πλέον βρίσκεται στο -8 από την κορυφή της Premier League. Υπάρχει θέμα στο γκολ και ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος ανανέωσε πρόσφατα καλείται να βρει λύσεις. «Είχαμε περισσότερες φάσεις για να σκοράρουμε και αποτύχαμε. Οι ομάδες του Μουρίνιο είναι έτσι. Κάνεις λάθη και σε τιμωρούν στην αντεπίθεση. Δεν ήταν εύκολο να έχουν ανοιχτό γήπεδο οι Κέιν και Ντομπελέ. Ηταν πολύ δύσκολο για να τους σταματήσουμε εκεί. Είχαμε την κατοχή της μπάλας αλλά στο τέλος δεν πήραμε εμείς τη νίκη» τόνισε ο Πεπ. Αντίθετα, στο Champions League η Σίτι τα πάει περίφημα, μετρά τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς, έχοντας τρία γκολ ανά παιχνίδι. Με νίκη απέναντι στους Πειραιώτες εξασφαλίζει και μαθηματικά την πρόκρισή της στους «16» του Champions League.

Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Σίτι, οι αριθμοί του ματς

Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει μόνο ένα από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια του εναντίον αγγλικών ομάδων σε ευρωπαϊκή διοργάνωση (4 ήττες), με τη μοναδική νίκη να έρχεται εναντίον της Άρσεναλ τον Φεβρουάριο (2-1 στο Europa League).

Αυτό θα είναι το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι εναντίον ελληνικής ομάδας από τον Φεβρουάριο του 2011, όταν έμεινε στο 0-0 με τον Άρη για το  Europa League.

Εξαιρουμένων των προκριματικών, ο Ολυμπιακός δεν έχει κερδίσει κανένα από τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια εναντίον αγγλικών αντιπάλων σε ευρωπαϊκό τουρνουά (δυο ισοπαλίες, δυο ήττες). Οι Πειραιώτες αναζητούν την πρώτη τους νίκη από τον Φεβρουάριο του 2014, όταν νίκησαν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0 στο  Champions League.

Η Μάντσεστερ Σίτι θα προσπαθήσει να κερδίσει τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια των ομίλων του Champions League για δεύτερη φορά με τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο στο Champions League με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X