Τσεχία - Μαυροβούνιο: Ραντεβού... πρόκρισης στο Όλομουτς

Τσεχία – Μαυροβούνιο: Ραντεβού… πρόκρισης στο Όλομουτς

Εναρξη:21.45, 10/06/2019
Γήπεδο: Αντρεβ Στάντιον, Ολομουτς

Η Τσεχία υποδέχεται στο Ολομουτς το Μαυροβούνιο, το οποίο θα παρουσιαστεί με υπηρεσιακό προπονητή, μιας και απολύθηκε ο Τουμπάκοβιτς. 

Με δυο γκολ του Σικ η Τσεχία υπερκέρασε το εμπόδιο της Βουλγαρίας, επικράτησε 2-1 και μπήκε ξανά στο κόλπο της πρόκρισης για τα τελικά του Euro 2020. Αλλωστε, ήταν η πρώτη νίκη των Τσέχων στον 1ο όμιλο και ο κόουτς, Σλίχαβι πήρε βαθιά ανάσα ύστερα από διαδοχικά άσχημα αποτελέσματα. Δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι και ενδεχόμενη νίκη θα βάλει την Τσεχία σε θέση οδηγούμ αναφορικά με τη 2η θέση. Δύο φορές έχουν συναντηθεί Τσεχία και Μαυροβούνιο, στο πλαίσιο των play-off του Euro 2012, με την πρώτη να επικρατεί και στις δύο αναμετρήσεις (2-0 και 1-0).

Απολύθηκε ο προπονητής του Μαυροβουνίου

Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με το Κόσοβο, ο κόουτς Τουμπάκοβιτς, αλλά και δυο παίκτες του Μαυροβουνίου δεν ακολούθησαν την αποστολή, κάνοντας άνω – κάτω την ομάδα. Στον πάγκο των «γερακιών» έκατσαν οι δύο βοηθοί του Τουμπάκοβιτς, ο 31χρονος Μίοντραγκ Τζούτζοβιτς και ο 51χρονος προπονητής τερματοφυλάκων, Ντραγκόγε Λέκοβιτς. Το Μαυροβούνιο παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στο Κόσοβο, αν και είχε ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ. Ο Τουμπάκοβιτς αποτέλεσε παρελθόν, στον πάγκο θα βρεθούν οι Τζούτζοβιτς, Λέκοβιτς, ενω οι Ιβανιτς, Στοΐκοβιτς ακολούθησαν την αποστολή, αλλά είναι αμφίβολοι. Το Μαυροβούνιο δεν έχει ακόμα νίκη, είναι στην τελευταία θέση του ομίλου με δυο ισοπαλίες σε τρία ματς.

Η βαθμολογία του 1ου Ομίλου

1. Αγγλία 2 (10-1) 6
2. Τσεχία 2 (2-6) 3
3. Κόσοβο 2 (2-2) 2
4. Βουλγαρία 3 (3-4) 2
5. Μαυροβούνιο 3 (3-7) 2

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στα Προκριματικά Euro 2020 με 200+ ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X