Τουρκία - Αλβανία: Ραντεβού... πρόκρισης στην Πόλη!

Τουρκία – Αλβανία: Ραντεβού… πρόκρισης στην Πόλη!

Εναρξη: 21:45, 11/10/2019
Γήπεδο: Vodafone Park (Κωνσταντινούπολη)

Η Τουρκία υποδέχεται την Αλβανία στην Κωνσταντινούπολη και με νίκη θα βρεθεί ακόμα πιο κοντά στην τελική φάση του Euro 2020. 

Στον δρόμο για το… Euro 2020 η Τουρκία
Τα βρήκε δύσκολα, πολύ δύσκολα με την Ανδόρα, ωστόσο στη χειρότερή της εμφάνιση στον όμιλο επικράτησε 1-0 στο τέλος. Ωστόσο, η αντίδραση ήταν άμεση, οι Τούρκοι διέλυσαν με 4-0 εκτός έδρας τη Μολδαβία και παρέμειναν στην κορυφή του ομίλου. Με πέντε νίκες συγκατοικούν στην 1η θέση με τους Γάλλους και ξέρουν πως κάθε απώλεια μπορεί να κοστίσει, μιας και Ισλανδία, Αλβανία ακολουθούν. Σε ιδανικό μομέντουμ το σύνολο του Γκιουνές, μετρά επτά νίκες στα οκτώ τελευταία ματς και η άμυνά της είναι σύμμαχος για τα… τελικά του Euro 2020.

Το τελευταίο της χαρτί η Αλβανία
Το καλύτερο παιχνίδι της στη φάση των προκριματικών έκανε η Αλβανία, η οποία επικράτησε 4-2 εντός έδρας της Ισλανδίας. Δυο φορές προηγήθηκε, ισάριθμες ισοφαρίστηκε, ωστόσο ένα ξέσπασμα στο τελευταίο δεκάλεπτο έφερε την τρίτη νίκη στον όμιλο. Οι Αλβανοί ξαναμπήκαν στο κόλπο της πρόκρισης για τα τελικά Euro 2020, με τον Ρέγια να προσφέρει ένα καλύτερο πρόσωπο στην ομάδα. Μακριά από την έδρα τους πάντως δεν πείθουν, αφού στα οκτώ τελευταία παιχνίδια τους έχουν πέντε ήττες και δυο νίκες. Η μια από αυτές τις επιτυχίες ήρθε κόντρα στην Τουρκία σε φιλικό παιχνίδι το 2017.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στα Προκριματικά Euro 2020 με 200+ ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X