Ισπανία: οι «Ταύροι» του Ενρίκε εντυπωσιάζουν!

Ισπανία: οι «Ταύροι» του Ενρίκε εντυπωσιάζουν!

Η Ισπανία στον δρόμο της Εθνικής για το Μουντιάλ του Κατάρ! Οι «Ταύροι» του Λουίς Ενρίκε με τον ενθουσιασμό και τη δύναμή τους κάνουν τη διαφορά!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου εδώ!

Η εθνική Ισπανίας (με τρεις διαδοχικούς τίτλους: Euro 2008, Μουντιάλ 2010 και Euro 2012) στον δρόμο της Εθνικής! Η αναγεννημένη ομάδα του Λουίς Ενρίκε βρίσκεται σε εντυπωσιακό μομέντουμ και για πολλούς είναι στα φαβορί για την κατάκτηση του Euro 2020. Ποιος θα ξεχάσει, άλλωστε, τη μαγική βραδιά της 17ης Νοεμβρίου, όταν και διέλυε με το ιστορικό 6-0 τη Γερμανία; Αυτή η Ισπανία είναι η ομάδα που δεν έχει κορμό από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, είναι η ομάδα που διαθέτει τους καλύτερους Ιβηρες απ’ όλα τα μέρη της Ευρώπης.

Ποια είναι η νέα Ισπανία του Λουίς Ενρίκε;

Ο Λουίς Ενρίκε, καλεί και θα καλεί στην εθνική ομάδα τους ποδοσφαιριστές που θεωρεί πως βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση και μπορούν να αποδώσουν καλύτερα αυτό που θέλει να δει μέσα στο γήπεδο από τους Φούριας Ρόχας. Είναι χαρακτηριστικό πως, στις τελευταίες αποστολές, υπήρχαν μόλις τέσσερις παίκτες από Μπάρτσα και Ρεάλ. Στον θρίαμβο επί της Γερμανίας, βασικοί ξεκίνησαν οι δύο (ο αρχηγός και ηγέτης Σέρχιο Ράμος και ο Σέρτζι Ρομπέρτο), ο τρίτος ήταν τραυματίας (Σέρχιο Μπουσκέτς) και ο τέταρτος μπήκε ως αλλαγή, όταν όλα πλέον είχαν κριθεί (Μάρκο Ασένσιο).

Ποιος είναι ο κορμός του Λουίς Ενρίκε; Ο Φεράν Τόρες, είναι ο ηγέτης της νέας γενιάς των Ισπανών και μαζί με τους Ντάνι Όλμο (22), ο Ανταμά Τραορέ (24), ο Πάου Τόρες (23), ο Φαμπιάν Ρουίθ (24), ο Έρικ Γαρθία (19) και ο Ουνάι Σιμόν (23). Συνθέτουν μια εξαιρετική ομάδα, με τρελό ρυθμό και εξαιρετική τεχνική κατάρτιση.

Νεαρή ηλικία, δύναμη, δίψα, ενθουσιασμός είναι τα στοιχεία της νέας Ισπανίας που πείθει πως μπορεί να πάει πολύ μακριά στην συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ο Ουνάι Σιμόν της Αθλέτικ Μπιλμπάο έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή για τη νευραλγική θέση του τερματοφύλακα, μπροστά από Νταβίδ Ντε Χέα, αλλά και τον Κέπα. Στο κέντρο της άμυνας, ο Πάου Τόρες της Βιγιαρεάλ είναι ιδανικός παρτενέρ του Ράμος. Στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Χοσέ Λουίς Γκαγιά της Βαλένθια πήρε τη θέση του Τζόρντι Άλμπα . Στη μεσαία γραμμή, ο Ρόδρι ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει. Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι έχει πάρει ήρεμα και αθόρυβα τη σκυτάλη από τον Σέρχιο Μπουσκέτς και είναι ο μαέστρος της ισπανικής ομάδας. Ολα δείχνουν πως θα παρουσιαστεί στο Euro 2020 ως πρωταθλητής της Premier League. Ο Ρόδρι είναι ένας… συμπαγής αμυντικός μέσος, με υπέροχα περάσματα. Ξέρει πότε να πιέζει, πότε να σαρώνει και πότε να μοιράζει την μπάλα μπροστά.

Στην επίθεση, ο Φεράν Τόρες κλέβει την παράσταση. Ο νεαρός φορ έγινε μόλις ο τρίτος παίκτης που πετυχαίνει χατ τρικ κόντρα στη Γερμανία και είναι ο ποδοσφαιριστής που εμπιστεύεται αρκετά ο Λουίς Ενρίκε! Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις με τη Σίτι του δίνουν το πλεονέκτημα να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος στο Euro. Γρήγορος, με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, αλλά και ουσία, δίνει στην Ισπανία του Λουίς Ενρίκε το κάτι παραπάνω!

Ενδεικτικό της ανανέωσης είναι ότι από τους εν ενεργεία διεθνείς, πρώτος σκόρερ είναι ο Σέρχιο Ράμος (23 γκολ) και ακολουθεί με 18 ο Αλβαρο Μοράτα.

Ο Λουίς Ενρίκε έχει δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα ζητώντας από τους παίκτες να πιέζουν παντού και ασταμάτητα. Οπως στη Μπαρτσελόνα, έτσι και στην Εθνική Ισπανίας επιθυμεί οι ποδοσφαιριστές του να κάνουν τον αντίπαλο να μην αισθάνεται άνετα! Ναι, έχει δημιουργήσει κορμό, αλλά έχει περάσει το μήνυμα πως κανενός η θέση δεν είναι σίγουρη!

Η αποστολή της Εθνικής Ισπανίας!

Ο Ισπανός προπονητής γνωστοποίησε την αποστολή της πατρίδας του για τα παιχνίδια που ακολουθούν. Μάλιστα στις 25 Μαρτίου η Ισπανία θα φιλοξενήσει την Ελλάδα καθώς βρίσκονται στο δεύτερο προκριματικό όμιλο μαζί με τις Σουηδία, Γεωργία και το Κόσοβο. Αναλυτικά:

Τερματοφύλακες: Ντε Χέα, Ρόμπερτ Σάντσεθ, Ουνάι Σιμόν.

Αμυντικοί: Πέδρο Πόρο, Έρικ Γκαρθία, Σέρχιο Ράμος, Ντιέγκο Γιορέντε, Ίνιγκο Μαρτίνεθ, Ζόρντι Άλμπα, Χοσέ Γκαγιά

Μέσοι: Μπουσκέτς, Ρόδρι, Τιάγκο, Πέδρι, Μάρκος Γιορέντε, Κανάλες, Κόκε, Φαμπιάν

Επιθετικοί: Ζεράρ Μορένο, Φεράν Τόρες, Οϊαρθάμπαλ, Μοράτα, Μπράιαν Χιλ και Ντάνι Όλμο.

X