Ουκρανία -Σερβία: Με το βλέμμα στο Euro 2020!

Ουκρανία -Σερβία: Με το βλέμμα στο Euro 2020!

Εναρξη: 21:45, 07/06/2019
Γήπεδο: Arena L’viv, L’viv

Ουκρανία εναντίον Σερβίας στο μεγάλο ραντεβού του 2ου Ομίλου των προκριματικών του Euro 2020! Δυνατοί στο Λβιβ οι Ουκρανοί!

Με παράδοση η Ουκρανία

Ιδανικό ξεκίνημα για την Ουκρανία στα προκριματικά του Euro 2020! Οι Ουκρανοί απέσπασαν ισοπαλία 0-0 από την Πορτογαλία, ενώ πέρασαν από το Λουξεμβούργο με 2-1. Τρίτο εμπόδιο στη μάχη για τα τελικά η Σερβία και το ματς θα διαξεαχθεί στο Λβιβ. Εκεί, η Ουκρανία είναι αήττητη για 16 στη σειρά ματς! Σύμμαχος η παράδοση για την ομάδα του Σεβτσένκο, αφού σε τέσσερα ραντεβού με τους Σέρβους μετρά ισάριθμες νίκες, έχοντας δεχθεί σε αυτό το διάστημα μόλις ένα τέρμα. Στο Λβιβ θα παρουσιαστεί χωρίς τους τιμωρημένους, Μπούτσκο, Μπούρντα και Στεπανένκο!

Σε εξαιρετική κατάσταση η Σερβία!

Η Σερβία απέσπασε ισοπαλία 1-1 από την Πορτογαλία εκτός έδρας στην πρεμιέρα της στα προκριματικά του Euro 2020. Στόχος της άλλωστε, η παρουσία σε ένα ακόμα μεγάλο ραντεβού. Βέβαια, η Σερβία που τερμάτισε στην κορυφή του ομίλου της στο Nations League θα παίξει σίγουρα προκριματικά αν δεν έχει καταφέρει να πάρει την πρόκριση μέσα από τη φάση των ομίλων. Η ομάδα του Κριστάιτς βρίσκεται σε εξαιρετικό μομέντουμ, είναι οκτώ ματς αήττητη και η ποιότητά της είναι αδιαμφισβήτητη.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στα Προκριματικά Euro 2020 με 200+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X