Σεχούντο - Μοράες: Ο τίτλος του UFC 238 στο Σικάγο!

Σεχούντο – Μοράες: Ο τίτλος του UFC 238 στο Σικάγο!

Εναρξη: 19.00, 9/6/2019
Εδρα: Σικάγο

Σεούντο και Μοράες θα αγωνιστούν στο Σικάγο για την κορυφή στο bantamweight, με τους δυο να υπόσχονται μια απίστευτη μάχη!

Σε λιγότερο από 12 μήνες, ο Χένρι Σεούντο προέκυψε από τις σκιές του μακρόχρονου πρωταθλητή flyweight, Demetrious Johnson, πήρε το στέμμα του κι έγινε ένας από τους πιο άριστους αθλητές σε μικτές πολεμικές τέχνες. Τον Αύγουστο του περασμένου έτους, ο Σεούντο έκανε το αδιανόητο, νικώντας τον Τζόνσον σε πέντε γύρους στο UFC 227. Ήταν ένας σκληρός, ανταγωνιστικός αγώνας και δύο από τους τρεις κριτές, έκριναν ότι ο αουτσάιντερ είχε κάνει αρκετά για να κερδίσει τον τίτλο. Η συνέχεια εντυπωσιακή και στις 19 Ιανουαρίου σε μια απίστευτη παράσταση, που άγγιξε σχεδόν το τέλειο, ο Σεούντο κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο του διαλύοντας τον Dillashaw σε μόλις 32 δευτερόλεπτα στον πρώτο γύρο.

Απέναντί του ο Μάρλον Μοράες πρώην πρωταθλητής του World Series of Fighting, ο οποίος βρήκε το δρόμο του στο UFC! Ο Μοράες έχασε το ντεμπούτο του UFC, μια σπασμένη απόφαση από τον Raphael Assuncao τον Ιούνιο του 2017, πριν νικήσει τον John Dodson τον Νοέμβριο του 2017. Η συνέχεια για τον Βραζιλιάνο εντυπωσιακή! Συνέτριψε τον Aljamain Sterling τον Δεκέμβριο του 2017. Στα 33 δευτερόλεπτα κέρδισε τον Jimmie Rivera, ο οποίος ήταν αήττητος μετά από πέντε αγώνες στο UFC και δεν είχε έναν επαγγελματικό αγώνα MMA από το 2008! Το μόνο που παρέμεινε στο δρόμο του ήταν ο άνθρωπος που τον νίκησε στο ντεμπούτο του στο UFC. Τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους υποτάχθηκε και ο Raphael Assuncao!

Νόμιμο στοίχημα στα μαχητικά αθλήματα με ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ 

Ατελείωτο στοίχημα στο UFC με πολλά ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X