Νιούπορτ – Μάντσεστερ Σίτι: Το «θαύμα» και η… ρουτίνα του ισχυρού!

Νιούπορτ – Μάντσεστερ Σίτι: Το «θαύμα» και η… ρουτίνα του ισχυρού!

Εναρξη: 19:30, 16/02/2019
Γήπεδο: Rodney Parade (7.850), Νιούπορτ

Στο μικρό γηπεδάκι της Νιούπορτ χωρητικότητας 7.850 θέσεων, το «Ρόντνεϊ Παρέιντ» του ουαλικού νότου, η Μάντσεστερ Σίτι θα προσπαθήσει να γράψει ακόμα μία νίκη, ακόμα μία πρόκριση για το Κύπελλο Αγγλίας και τον 5ο γύρο.

Σε ένα παιχνίδι -που λογικό και επόμενο να εμφανιστεί το sold out- η ομάδα της Β’ Αγγλίας ελπίζει σε μία «βόμβα» μεγατόνων στο θεσμό, η οποία προέρχεται από ήδη δύο εκπλήξεις, με τις προκρίσεις εναντίον των Λέστερ και Μίντλεσμπρο. Η Μάντσεστερ Σίτι απέκλεισε εύκολα τις Ρόδεραμ (7-0) και Μπέρνλι (5-0).

Ελπίζουν στα… θαύματα στη Νιούπορτ!
Ξεκίνησε τη σεζόν στο πρωτάθλημα με βλέψεις την άνοδο, όμως όταν ήρθε το απαιτητικό πρόγραμμα με Κύπελλο Αγγλίας, Λιγκ Τρόφι και Λιγκ Καπ να δίνουν παραπάνω κόπωση στους παίκτες του Μάικ Φλιν, τα πράγματα… ζόρισαν! Βαθμολογική «κατάρρευση» στο πρωτάθλημα, αυτή τη στιγμή και μετά τη νίκη επί της ΜΚ Ντονς με 1-0 το Σάββατο έπεσε στην 15η θέση, με μοναδικά όνειρα να γίνονται για την πορεία στο Κύπελλο.

Στο συγκεκριμένο θεσμό «μετράει» ήδη δύο σημαντικές και ιστορικές προκρίσεις επί των Λέστερ (2-1 εντός έδρας) και Μίντλεσμπρο (1-1 εκτός, 2-0 εντός), δίνοντας τη δυνατότητα να ψάξει στο… μπαμ κόντρα στην πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε, όπως ήταν φυσικό στη μάχη, και το sold out ανακοινώθηκε λίγο μετά την κλήρωση.

Η… ρουτίνα της Μάντσεστερ Σίτι!
Στο μυαλό της Μάντσεστερ Σίτι βρίσκονται πολλά πράγματα μαζεμένα. Το πρωτάθλημα, το Τσάμπιονς Λιγκ, το Λιγκ Καπ Αγγλίας και όπως είναι φυσικό, τη δεδομένη χρονική στιγμή κόντρα στο συγκεκριμένο αντίπαλο, το Κύπελλο Αγγλίας περνάει σε… τέταρτη μοίρα! Η Νιούπορτ αποτελεί μικρό εμπόδιο για τους παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα, με τον Καταλανό τεχνικό να μην κάνει μαζεμένο ροτέισον, όμως θα δώσει χρόνο σε παίκτες, στοχεύοντας παράλληλα στην πρόκριση.

Την Τετάρτη ακολουθεί για τη Μάντσεστερ Σίτι το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Σάλκε, ενώ την Κυριακή (24/02) αντιμετωπίζει την Τσέλσι στο «Γουέμπλεϊ» για τον τελικό του Λιγκ Καπ. Σαφώς, στόχος είναι όσες περισσότερες κατακτήσεις τίτλων μπορεί να φτάσει, όπως δήλωσε και ο Πεπ Γκουαρδιόλα τα Κύπελλα λείπουν από το σύλλογο και επιθυμεί να συλλέξει όσα περισσότερα μπορεί.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Κύπελλο Αγγλίας με αμέτρητα ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X